КОЛАЧ ОД КАЈСИЈА И МАКА: Одличан спој мака и воћа
29. 05. 2024. у 09:00
Осим штрудле и резанаца, са маком можете направити и врло занимљиве и укусне колаче…
Повезане вести
КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И КОКОСА: Одлична и освежавајућа комбинација која се топи у устима
Направите га ове недеље, одушевићете се.
02. 12. 2024. у 17:00
ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима
Уколико сте љубитељ сочних колача, а волите комбинацију вишње и чоколаде, дунавски таласи су посластица коју ћете често правити.
14. 11. 2024. у 16:00
ПОСНИ ЧУПАВЦИ: Неодољиви колач са кокосом
Меки, сочни и неодољиви чупавци су класик, и савршена посластица за све прилике.
08. 11. 2024. у 16:00
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
КАКО НАПРАВИТИ СЛАВСКИ КОЛАЧ КОРАК ПО КОРАК: Успева баш свима, па и почетницима
Када једном усавршите прављење славског колача, више за вас неће бити препреке. Испробајте ову варијанту која је најједноставнија и најукуснија.
31. 10. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ЗА ОВАЈ РУЧАК БИЋЕ ВАМ ПОТРЕБНО 15 МИНУТА: Таљателе са сланином
Сочно и сласно јело распаметиће и оне избирљиве.
12. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ХРСКАВА ПИТА СА КРОМПИРОМ И СПАНАЋЕМ: Идеалан доручак који се брзо спрема
Пита са кромпиром и спанаћем инспирисана је грчком спанакопитом. Лагана је и одозго хрскава због теста за пите.
12. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
СПОЉА ХРСКАВА, ИЗНУТРА НЕОДОЉИВО КРЕМАСТА: Зимска бисквит торта (ВИДЕО)
Нереално је укусна и лепа, а најбоље од свега је то што је припрема једноставна и печена је за само 20 минута.
11. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА САЛАТУ ОД КИСЕЛОГ КУПУСА: Два састојка јој дају посебан укус
Салата од киселог купуса се лако прави, а одлично се слаже уз многа јела. Бели лук и ловор дају овој салати посебан укус.
11. 01. 2025. у 13:00
БЕЛА РАГУ ЧОРБА: Неодољиви састојци помешани у једно, савршен оброк за хладне дане (ВИДЕО)
Кремаста и укусна, а спрема се очас посла.
11. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
Коментари (0)