Замислите најсавршенији спој чоколаде и помало киселастих малина.
Повезане вести
ГРЕТА ГАРБО ТОРТА: Дезерт по мери холивудске диве
Овај слаткиш морате да пробате!
17. 08. 2024. у 07:00
ПОЛИЦАЈАЦ ТОРТА, ПОСЛАСТИЦА КОЈУ ЈЕ ОБОЖАВАЛА ЈУГОСЛАВИЈА: Савршено кремаста, а прави се за само неколико минута
Рецепт који ће вас оборити с ногу. Пре свега због лакоће припреме, а одмах потом и због ниске укупне цене и издашности, ово ће постати често прављена торта у свачијем дому.
12. 08. 2024. у 14:00
ТВИКС ТОРТА СА ПУНО ЧОКОЛАДЕ И КАРАМЕЛЕ: Укус је права фантазија за све љубитеље чоколаде и карамеле
За твикс торту није вам потребно пуно времена, а ни кулинарског умећа. Залогаји пуни хрскавог бисквита и још богатијих слојева карамеле и чоколаде ужитак су за сва чула.
30. 07. 2024. у 16:00
ТОРТА БЕЛИ ШУШКАВАЦ: Раскошна и кремаста, изазов за домаћице
Испробајте торту бели шушкавац, ако нисте до сада. Боља је од било чега из посластичарнице, али треба да јој посветите време.
21. 07. 2024. у 07:00
ЛЕШНИК ТОРТА: Чист класик који сви обожавају
Неодољиво укусна традиционална торта.
12. 09. 2024. у 18:00
Најновије из рубрике
МЕСО СЕ ЛЕПИ ЗА ПРСТЕ: Пуњено пиле, сочно и сласно, један састојак му даје посебан шмек
НАПРАВИТЕ пуњено пиле.
16. 09. 2024. у 07:00
ТАКО ЈЕДНОСТАВАН И ОДЛИЧАН РУЧАК: Комбинација паленте, поврћа и сира
Када немате пуно времена за кување овај рецепт је одличан избор.
15. 09. 2024. у 10:00
КРАМБЛ СА КРУШКАМА И ОРАСИМА: Неодољив и сочан дезерт, као створен за кишне, јесење дане
Крамбл је посластица која се прави од динстаног воћа и мрвица од брашна/теста са маслацем. Има нечег магично укусног у комбинацији крушки са орасима.
15. 09. 2024. у 08:00
ЛОВАЧКИ ГУЛАШ ИЗ РЕРНЕ: Уживајте у јединственом укусу
Овај рецепт за гулаш ће сигурно одушевити све ваше укућане.
15. 09. 2024. у 07:00
ХРСКАВО ТЕСТО И СОЧНЕ БОРОВНИЦЕ: Направите освежавајући тарт, који ће се свима допасти
ТАРТ, врста печеног слатког или сланог јела, се састоји од танког слоја теста на дну и бочним странама, испуњеног разним надевима.
14. 09. 2024. у 11:00
Коментари (0)