КОЛАЧ ОД ГРИЗА: Рецепт за кремасту посластицу која се не пече и осваја укусом
25. 07. 2024. у 19:00
У врелим летњим данима ништа тако не прија као хладан освежавајући колач. Један од рецепата који је донекле заборављен је рецепт за колач од гриза који је био веома популаран осамдесетих година.
Повезане вести
ЧУВЕНИ БЕЛГИЈСКИ ВАФЛИ СА РУМОМ: Неодољив празнични колач који доноси срећу у Новој години
Белгијски вафли са румом су идеалан новогодишњи десерт са којим ћете да призовете срећу и слатке тренутке.
26. 12. 2024. у 13:00
КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И КОКОСА: Одлична и освежавајућа комбинација која се топи у устима
Направите га ове недеље, одушевићете се.
02. 12. 2024. у 17:00
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
НЕОДОЉИВИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Тако једноставан, а препун укуса
Неодољиви колач са маком, савршен за све прилике.
31. 10. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
СПОЉА ХРСКАВА, ИЗНУТРА НЕОДОЉИВО КРЕМАСТА: Зимска бисквит торта (ВИДЕО)
Нереално је укусна и лепа, а најбоље од свега је то што је припрема једноставна и печена је за само 20 минута.
11. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА САЛАТУ ОД КИСЕЛОГ КУПУСА: Два састојка јој дају посебан укус
Салата од киселог купуса се лако прави, а одлично се слаже уз многа јела. Бели лук и ловор дају овој салати посебан укус.
11. 01. 2025. у 13:00
БЕЛА РАГУ ЧОРБА: Неодољиви састојци помешани у једно, савршен оброк за хладне дане (ВИДЕО)
Кремаста и укусна, а спрема се очас посла.
11. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ВОЈВОЂАНСКИ ПАПРИКАШ СА РЕЗАНЦИМА: Традиционално јело на кашику (ВИДЕО)
Наш данашњи предлог за ручак је војвођански специјалитет - паприкаш са резанцима.
11. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ПИТА СА ПИРЕ КРОМПИРОМ, ШУНКОМ И СИРОМ: Морате је пробати, фантастичног је укуса
За питу са пире кромпиром, шунком и сиром послажите пире кромпир у тепсију са шунком између. Изаберите врсту шунке коју год желите, само је битно да је врло танко насечена.
11. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)