ВОЛИМО да их једемо, али често нам „испадну“ превише суве или гњецаво мекане, а не знамо због чега, јер нам се чини да сваки пут све урадимо исто током припреме.
Повезане вести
ЗА ТИЛИ ЧАС: Савет за домаћице - Ево како да брзо исецкате бели лук
ЗДРАВ је и укусан, без њега велики број јела не би био исти, али кад би требало ситно да га исецкамо (као што је потребно за припрему многих оброка) мука нас хвата.
30. 08. 2024. у 09:30
ДА ПРСТЕ ПОЛИЖЕТЕ: Ево како да спремите савршено укусан печени кромпир
МАЛО је особа које не воле печени кромпир, о чему сведоче и стотине различитих начина за његову припрему.
11. 08. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
РЕЦЕПТ ЗА ТАХИНИ: Здрав намаз од сусама
У наставку прочитајте јединствен рецепт за овај намаз од сусама који ће вам улепшати јутро.
09. 11. 2024. у 07:00
ПОСНИ ЧУПАВЦИ: Неодољиви колач са кокосом
Меки, сочни и неодољиви чупавци су класик, и савршена посластица за све прилике.
08. 11. 2024. у 16:00
МАФИНИ СА АЈВАРОМ И ПАПРИКОМ: Једноставни за припрему, а врло другачији од свих које сте правили
Сочни, мирисни и врло заситни, ови слани мафини су нешто што свако треба да проба.
08. 11. 2024. у 13:02
БЕЗ ЊЕГА СЛАВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОЂЕ: Ово је најбољи рецепт за жито са орасима
Постоје многе варијанте како се спрема славско жито, односно кољиво, делује наизглед да је све слично, али укус одваја једно славско жито са орасима од другог.
08. 11. 2024. у 09:30
Коментари (0)