ДА ЗАДОВОЉИ СВЕ УКУСЕ: Чоколадна фантазија - колач који се топи у устима, а неодољив воћни укус дају му боровнице
12. 09. 2024. у 11:00
НЕКО више воли посластице са чоколадом, други пак предност дају "лаганим", воћним верзијама.
Повезане вести

ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЈАКИХ УКУСА: Гурманске кнедле
Са кобасицама су па их можете јести уместо ручка или вечере, калоричне су довољно, а невероватно ароматичне и укусне.
06. 07. 2025. у 09:00

МАЛЕ ЗЕЛЕНЕ КИВИ КАПИЦЕ: Лаган и освежавајућ колач који може лако да засити
Са кексом, јогуртом, бадемима и бананама, овај колач може лепо да вас засити за ужину. А уз то веома атрактивно изгледа.
24. 06. 2025. у 13:00

СЛАТКИ МАЛИ ИЗВРНУТИ АНАНАС: Вочни колач који ће да вас освоји на први залогај
Овај колач невероватно је популаран у Америци, а прави га и све више наших домаћица. Проверите зашто!
15. 06. 2025. у 13:00

ОСВЕЖАВА И СЛАДИ: Манго чизкејк, савршен избор за ове топле дане
Лако се прави а још лакше поједе! Овај сочни чизкејк прави је избор за топле дане.
13. 06. 2025. у 11:00

СЛАТКО ЗАДОВОЉСТВО: Банана хлеб
Иако у свом имену има реч "хлеб" нема много везе са њим, осим што ћете и овде приликом јела тражити парче више!
14. 06. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

ИДЕАЛНЕ ЗА БРЗИНСКУ УЖИНУ, ЗА ДОРУЧАК ИЛИ ВЕЧЕРУ: Ролнице од тост хлеба са шунком и сиром
ПРИПРЕМАЈУ се лако, без много састојака, а резултат је укусан и сочан оброк који воле и деца и одрасли.
25. 07. 2025. у 16:46

ЗАЧАС ГОТОВИ: Пастели најздравији слаткиш на свету (ВИДЕО)
НАЗИВАЈУ га још и питом од сусама и меда.
24. 07. 2025. у 13:37

ПРАВЕ СЕ БРЗО И ЛАКО, А ДЕЦА ЋЕ ИХ ОБОЖАВАТИ: Пљескавице од броколија
ПОСНЕ и сласне, правићете стално.
24. 07. 2025. у 12:00

ЈЕДНОСТАВНО ЈЕЛО СА МЕКАНИМ МЕСОМ И БОГАТИМ, ЗАЧИЊЕНИМ УКУСОМ: Пилећи ражњићи
УВЕК добар избор када желите нешто брзо, сочно и мирисно.
24. 07. 2025. у 10:59

ЧОРБА ЗА СВАКИ ДАН: Спрема се за пола сата, а освежиће вам дан
Искусне домаћице/домаћини за мање од пола сата спремиће ову чорбу, а оне/они мање вешти за 45 минута, најдуже. Затим ће вам освежити дан, или вече, у зависности од тога када је будете јели и уживали у њој.
24. 07. 2025. у 07:00
Коментари (0)