ТОРТА ШПАНСКИ ВЕТАР: Рецепт са којим нема грешке
19. 11. 2024. у 11:00
Кремаста, богата и непролазна посластица.
Повезане вести

ТОРТА ОД ЈАГОДА: Издашна и преукусна, сви ће вам тражити рецепт
Овај рецепт обавезно запишите, можете га искористити у било којој прилици, јер сви обожавају овај слаткиш.
08. 04. 2025. у 07:00

ШВАРЦВАЛД ТОРТА: Савршена комбинација чоколаде, вишања и шлага
Шварцвалд торта је једна од омиљених посластица у Србији без које не могу да прођу свећани догађаји, као ни весеља. Њен посебан укус обара са ногу и највеће сладокусце, готово да не постоји особа која је не воли, а вишње јој дају невероватан укус.
06. 04. 2025. у 15:00

БЕЛА ТОРТА: Савршено кремаста и издашна посластица
Ако сте љубитељ кремастих и брзих, а преукусних посластица, ову торту ћете обожавати.
04. 04. 2025. у 11:30

БАРОН ТОРТА: Предивна чоколадна посластица, којој посебну ноту даје фил од малина
Управо тај укус је нешто што барон торту издваја у мору других, укусних, кремастих и савршених. За њену припрему је потребно мало више труда и умећа, али резултат је такав да вам неће бити жао што сте уложили време и новац.
03. 04. 2025. у 13:00

ЛОАРА ТОРТА: Посластица јединственог рецепта, фантастичног укуса
Лоара је краљица међу тортама, а чим је први пут будете пробали постаће вам јасно и због чега. Припрема се од меканих кора са лешницима и изузетно кремастог фила, раскошна торта којој нико неће одолети.
13. 03. 2025. у 15:00
Најновије из рубрике

СКОНСИ: Феноменалне и слатке погачице са чоколадом распаметиће све
Традиционалне енглеске погачице са чоколадом нико не одбија, по рецепту без мане.
09. 04. 2025. у 16:00

МАЂАРСКА ДОБОШ ТОРТА: Савршена посластица за сваку прилику, буди носталгију
Ова торта пореклом је из Мађарске, а позната је по путерастим корама и филу. Изузетно богатог и раскошног укуса, добош торта је идеална за послуживање у свечаним приликама.
09. 04. 2025. у 14:30

КРЕМ СУПА ОД КАРФИОЛА: Фантазија сваког љубитеља оваквог ручка
Карфиол као главна намирница крем супе је пун погодак. Од овога се сласно можете најести и не треба вам ништа након овог јела. Но, то је делом и због тога што она брзо освоји све симпатије за столом. Рецепт је врло једноставан и уживаћете у припреми овог јела.
09. 04. 2025. у 13:00

НАПРАВИТЕ ПАСТУ СА ЦЕЗАР САЛАТОМ: Преукусан, здрав и брзински ручак
Паста са цезар салатом се прави брзо, врло је богата различитим укусима и можете да је прилагођавате по жељи.
09. 04. 2025. у 11:30

КАКО СЕ ПРАВИ ДОМАЋА МАСТ: Која сваком јелу даје посебан шмек
Шмалц (Schmaltz) је маст која се прави од пилеће или ћуреће масноће, као и од кожице.
09. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)