НЕПРЕВАЗИЂЕНА ПОСЛАСТИЦА: Посна маркиза торта, савршен спој кекса и чоколаде
05. 03. 2025. у 12:00
Непечена посластица раскошног укуса који се памти, а класик без премца.
Повезане вести

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Када их будете пробали, нећете веровати да у њима нема ни млека, ни јаја
Ништа као домаће крофне. А у време поста ту је овај рецепт, који се укусом не разликује од мрсног!
21. 03. 2025. у 11:00

7 ПОСНИХ ПРЕДЛОГА ЗА РУЧАК, ЗА 7 ДАНА У НЕДЕЉИ: Најлепши специјалитети у којима можете уживати током Васкршњег поста
Почео је велики Васкршњи пост и ако сте међу онима који посте цео пост сигурно трагате за рецептима који се брзо спремају, укусни су и хранљиви.
10. 03. 2025. у 09:00

ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ: Лаке за спремање, а идеалне за доручак или вечеру
Ако немате идеју шта спремити у току поста, пројице су увек добро решење.
08. 03. 2025. у 07:00Јована Васић

ПОСНА СУПА ОД СПАНАЋА СА ОРАСИМА: Рецепт из Хиландарског кувара
Ускршњи пост, као и сваки други, подразумева одређене рестрикције у исхрани. Многима то прилагођавање није лако, али уз дивне рецепте из Хиландарског кувара посне хране, све је лакше!
05. 03. 2025. у 11:00Jована Васић

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Јело од пиринча и печурака
Јело које се лако прави, идеално и за ручак и за вечеру.
14. 03. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

ПУЊЕНЕ КРОФНЕ: Ваздушасте и богате најкремастијим ванил кремом, посластица којој нико не може да одоли
Најмекше крофне пуњене ванил кремом које сте икада пробали.
27. 04. 2025. у 14:30

САЛАТА СА ЈАЈИМА, СИРОМ И ШУНКОМ: Постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали
Салата са јајима, сиром и шунком врло је ароматична и заситна, а одлична алтернатива руској салати.
27. 04. 2025. у 13:00

НАПОЛЕОН ТОРТА: Руска посластица коју називају и торта од хиљаду слојева
Љубитељи доброг залогаја знају да је за припрему одређених посластица потребно више времена, труда и новца, али се та труд увек и те како исплати. Ова Наполеон торта је баш једна од тих.
27. 04. 2025. у 11:30

КРЕМАСТ СА ШИТАКИ ПЕЧУРКАМА: Богати потаж, заситан, да може бити и главно јело
Овај потаж је толико богат разноврсним састојцима да вас врло лако може заситити, те може бити и главно јело, за вечеру, рецимо.
27. 04. 2025. у 10:00

ФРАНЦУСКИ КРОМПИР СА КУВАНИМ ЈАЈИМА: Никад бржи и јефтинији ручак (ВИДЕО)
Савршен ручак или прилог месу, ако нисте никад пробали ево одличног рецепта за француски кромпир.
27. 04. 2025. у 08:30
Коментари (0)