ТОРТА ОД ЈАГОДА: Издашна и преукусна, сви ће вам тражити рецепт
08. 04. 2025. у 07:00
Овај рецепт обавезно запишите, можете га искористити у било којој прилици, јер сви обожавају овај слаткиш.
Повезане вести

ИСКОРИСТИТЕ ДОК ИМ ЈЕ СЕЗОНА: Пролећни тарт са јагодама, феноменалан десерт одушевиће и оне избирљиве (ВИДЕО)
КРЕМАСТИ, лагани десерт који ће вас освежити у трену.
31. 05. 2025. у 09:00

МОХИТО ТОРТА: Очаравајућа посластица неодољивог укуса
Мохито торта је кремаста, освежавајућа и савршена за све прославе.
28. 04. 2025. у 13:00

ШУШКАВАЦ ТОРТА: Најкремастији слаткиш ком је немогуће одолети
Торте са сушеним корама од беланаца су фантастичне, али се не праве често јер сушење кора одузима јако пуно времена. Ипак, за ову шушкаву пуслицу вреди потрудити се - прочитајте рецепт и одмах ће вам бити јасно!
25. 04. 2025. у 10:00

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

АМБАСАДОР ТОРТА: Прави избор за Ускрс, пуна ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за Амбасадор торту којој нема равне.
18. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

ЛЕТЊА ЧАРОЛИЈА: Домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем
Заборавите куповне варијанте – домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем је неупоредиво укуснији и без сувишних додатака.
07. 06. 2025. у 09:00

МЕКАНИ, МИРИСНИ И СЛОЈЕВИТИ: Домаћи пужићи без лиснатог теста
ТЕСТО се лако меси, а слојеви са путером дају им неодољиву мекоћу и богат укус.
07. 06. 2025. у 07:00

ПУН ПОГОДАК! - Без меса, али пуног укуса: Лазање са тиквицама
СПОЈ сочних тиквица, бешамела и сира чини ово јело идеалним за породични ручак, или лагану вечеру.
06. 06. 2025. у 13:00

ДОМАЋА И ВРУЋА: Бела пилећа крем чорба, савршена комбинација укуса
ПРАВИ се од куваног белог меса, поврћа и павлаке, а идеална је као лагано предјело или самосталан оброк.
06. 06. 2025. у 11:00

БЕЗЕ РОЛАТ СА МАЛИНАМА: Савршен спој хрскаве коре и кремастог фила, спреман очас посла! (ВИДЕО)
СА слатко-киселим укусом малина, сваки залогај доноси освежавајућу комбинацију текстура и укуса.
06. 06. 2025. у 09:00
Коментари (0)