ГРЧКА ТОРТА: Рецепт који осваја на први залогај - Хит на сваком породичном окупљању!
10. 12. 2025. у 20:00
ОВА торта, иако изгледа раскошно, припрема се једноставно и сигурно ће постати хит на сваком породичном окупљању.
Повезане вести
ЧОКОЛАДНА ТОРТА БЕЗ БРАШНА: Богата, сочна и без глутена!
ОВА чоколадна торта без брашна је савршени спој једноставности и луксуза. Савршена је за свечане прилике, али и као недељни десерт уз шољу кафе. Ако волите брауније – ово ће вам бити следећа омиљена торта!
12. 11. 2025. у 21:00
ГРЧКА ТОРТА КОЈА СЕ ПАМТИ: Кремасти класик за сваку свечану трпезу
ГРЧКА торта је раскошна и кремаста посластица која спаја лагане орашасте коре и богат, чоколадно–кексасти фил.
28. 10. 2025. у 13:30
Најновије из рубрике
ПОСНА БАЈАДЕРА: Краљица домаћих посластица
За све истинске љубитеље традиционалних колача, стиже савршена посна варијанта неодољиве бајадере! Богата укусом, топљива у устима и идеална за сваки свечани сто — ова посластица осваја на први залогај.
11. 12. 2025. у 20:00
САЛАТА ОД ТУЊЕВИНЕ, ПИРИНЧА, КУКУРУЗА И КИСЕЛИХ КРАСТАВАЦА: Рецепт за посну салату
Ово је једна од оних салата које се спремају за трен, а нестају још брже. Срдачна, свежа и благо киселкаста због краставаца, идеална је за вечеру, понети на посао, школски оброк или за малу забаву са пријатељима.
11. 12. 2025. у 17:00
САЛАТА ОД ПИЛЕТИНЕ, ПАПРИКЕ, КРАСТАВЦА И ПЕЧУРАКА: Рецепт за оброк салату
Ова салата је савршен спој сочне пилетине, хрскавог поврћа и кремастог соса. Брзо се припрема, а идеална је за вечеру, као оброк за понети или за кућне забаве. Лаганa је, освежавајућа, а уједно и довољно заситна.
11. 12. 2025. у 16:00
ЧОРБА ОД ПЕЧУРАКА СА РЕЗАНЦИМА: Одличан рецепт за посну чорбу
Традиционална чорба од сушених печурака једно је од најомиљенијих јела свечане посне трпезе. Мирис вргања, благо зачињена супа и фини резанци чине је савршеним избором за дане поста.
11. 12. 2025. у 15:19
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ БОРАНИЈУ: Припрема је брза и лака, а укус неодољив (ВИДЕО)
ФАНТАСТИЧАН, лаган и хранљив ручак, идеалан за дане поста.
11. 12. 2025. у 12:00
Коментари (0)