Политика
ПОЈАЧАНО ПРИСУСТВО КФОР-А У СЕВЕРНОЈ МИТРОВИЦИ: Поподне кружио хеликоптер КФОР-а
05. 01. 2025. у 22:30
ФАШИСТИЧКЕ МЕТОДЕ ДИНКА ГРУХОЊИЋА И МИЛЕ ПАЈИЋ: РЕВАНШИЗАМ ПРЕМА НЕПОСЛУШНИМ СТУДЕНТИМА
05. 01. 2025. у 21:56
Тенис
ХРВАТСКА ТУГУЈЕ: Њена највећа тениска нада - више неће да игра за Хрвате
05. 01. 2025. у 15:57
ШОК У МЕЛБУРНУ: Без двоструког освајача гренд слема на Аустралијан опену
05. 01. 2025. у 14:29
Фудбал
"НИСМО СМЕЛИ ДА ГА ПРОДАМО..." Бивши тренер Милана искрено говорио о фудбалеру Звезде
05. 01. 2025. у 22:55
ТОНЕ СВЕ ДУБЉЕ И ДУБЉЕ: Један од најталентованијих фудбалера Европе напушта Аустрију?
05. 01. 2025. у 22:20
aleksa
14.10.2020. 09:29
ja sam zanatlija ,proizvodnja kora od 1984.god. .ta masina postoji i pre 2006.godine.nista novo on je mozda uradio prpravke i prijavio patent a kvalitet kora nikakav.tzv masinske kore .zilave i nikad ne mogu da budu kao rucno pravljene.na pakovanju pise da su i za baklave ali nije tacno .za baklave se koriste tzv Tanke kore koe nisu pecene nego susene a ova masina ih nikada ne moze napraviti.one se suse na platnu i baklave i pite budu ukusnije .to znaju one starije generacije i ima ih samo u par radionica u Beogradu.ne pravite senzaciju nego proverite kvalitet kora koje proizvodi.koje testo je bolje rucno meseno ili masinsko.zasto se pizza pravi samo rucno.
Niko
14.10.2020. 11:58
Tacno o tome je i rec, radilo je 7 radnika a sada jedan, znaci jedna porodica ce imati za hleb a njih 6 nece... Nema sta svaka cast... Bolje da si izmislii masinu kojoj treba 10 radnika... Znaci 10 porodica... Ali sta zna inzinjer... Gleda da firma zaradi sto vise sa sto manje ljudi