"ХВАЛА НАШИМ МОМЦИМА, ЛЕСКОВАЦ ЈЕ НАША ТВРЂАВА": Председник честитао репрезентацији Србије на сјајној победи
12. 10. 2024. у 22:46 >> 23:30
12. 10. 2024. у 22:46 >> 23:30
12. 10. 2024. у 16:33
12. 10. 2024. у 15:53
12. 10. 2024. у 18:25
12. 10. 2024. у 17:02
12. 10. 2024. у 16:48
12. 10. 2024. у 22:49
12. 10. 2024. у 22:43
aleksa
14.10.2020. 09:29
ja sam zanatlija ,proizvodnja kora od 1984.god. .ta masina postoji i pre 2006.godine.nista novo on je mozda uradio prpravke i prijavio patent a kvalitet kora nikakav.tzv masinske kore .zilave i nikad ne mogu da budu kao rucno pravljene.na pakovanju pise da su i za baklave ali nije tacno .za baklave se koriste tzv Tanke kore koe nisu pecene nego susene a ova masina ih nikada ne moze napraviti.one se suse na platnu i baklave i pite budu ukusnije .to znaju one starije generacije i ima ih samo u par radionica u Beogradu.ne pravite senzaciju nego proverite kvalitet kora koje proizvodi.koje testo je bolje rucno meseno ili masinsko.zasto se pizza pravi samo rucno.
Niko
14.10.2020. 11:58
Tacno o tome je i rec, radilo je 7 radnika a sada jedan, znaci jedna porodica ce imati za hleb a njih 6 nece... Nema sta svaka cast... Bolje da si izmislii masinu kojoj treba 10 radnika... Znaci 10 porodica... Ali sta zna inzinjer... Gleda da firma zaradi sto vise sa sto manje ljudi