UDARILA BIVŠEG MUŽA VAZOM, PA NASRNULA NA POLICAJCA: To joj nije bilo dosta pa polupala inventar u stanici, devojka (21) napravila haos

Novosti online

21. 09. 2024. u 21:23

ROŽAJSKA policija privela je E. L. (21) iz Rožaja pod sumnjom da je počinila više krivičnih dela, uključujući nasilje u porodici, napad na službeno lice i uništavanje imovine.

УДАРИЛА БИВШЕГ МУЖА ВАЗОМ, ПА НАСРНУЛА НА ПОЛИЦАЈЦА: То јој није било доста па полупала инвентар у станици, девојка (21) направила хаос

Foto: Uprava policije Crne Gore

Incident se dogodio 20. septembra u porodičnoj kući osumnjičene, a posle saslušanja u tužilaštvu, naloženo joj je zadržavanje u trajanju do 72 časa.

Prema navodima iz saopštenja Uprave policije - Odeljenje bezbednosti Rožaje, osumnjičena je u kući napala svog bivšeg vanbračnog supruga, M. U., tako što ga je udarala staklenom vazom po glavi i licu, nanoseći mu lakše povrede.

Osim toga, E. L. se tereti i za napad na policajca M. Đ., službenika Uprave policije u Rožajama, kojeg je, prilikom intervencije, udarila nogom i povukla za uniformu.

Tokom zadržavanja u policijskoj stanici, osumnjičena je oštetila deo inventara, potvrđeno je iz tužilaštva.

Policija nastavlja dalji postupak izviđaja kako bi utvrdila sve okolnosti ovog incidenta.

(Blic)

BONUS VIDEO: Svedočenje komšije poginulog mladića Milana koji je spasio decu iz jezera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku