IZBODENOG LEKARA OPERIŠU: "Novosti" otkrivaju detalje krvave drame u Opštoj bolnici u Pljevljima, ranjen ugledni psihijatar (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

24. 10. 2024. u 14:12

U OPŠTOJ bolnici u Pljevljima, u svojoj ordinaciji, danas je, kako "Novosti" nezvanično saznaju, izboden ugledni psihijatar dr Ilhan Tursumović!

ИЗБОДЕНОГ ЛЕКАРА ОПЕРИШУ: Новости откривају детаље крваве драме у Општој болници у Пљевљима, рањен угледни психијатар (ФОТО)

Foto: M. Drobnjak

On se u ovim trenucima nalazi u operacionoj sali bolnice u Pljevljima.

Lekara koji je dobar deo svoje karijere posvetio lečenju zavisnika od psihoaktivnih supstanci, nožem je dva puta u stomak i grudni koš izbo Pljevljak V. D. (65).

Direktor Opšte bolnice Pljevlja dr Saša Grbović kazao je da su osim ubodnih rana u grudnom košu i stomaku konstatovane i posekotine po rukama i šakama dr Tursumovića, što ukazuje da se branio od napada čoveka koji je imao ''čudno'' ponašanje, ali koji do sada nije pokazivao znake agresije.

Kako "Novosti" saznaju, dr Tursumović je u operacionu salu doveden u svesnom stanju. Napadač V. D. je uhapšen i nalazi se na saslušanju u zgradi Odeljenja bezbednosti u Pljevljima.

Foto: M. Sekulović

Kako saznajemo, pacijent je došao da bi mu dr Tursumović potpisao uverenje neophodno za dobijanje dozvole za nošenje oružja. Navodno, bio je i juče, ali je doktor odbio da to učini.

Ranjenom lekaru je u pomoć pritekao pacijent koji je čekao u hodniku.

Dr Tursumović je, inače, bio dugogodišnji direktor Doma zdravlja u Pljevljima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIO JE PRVA HIV POZITIVNA OSOBA U JUGOSLAVIJI: Član grupe EKV je prema rečima svojih prijatelja živeo i umro kao anđeo