DVOSTRUKO UBISTO KOD BIJELOG POLJA: Ubijeni brat i sestra!

Novosti online

26. 10. 2024. u 06:07

U PETAK oko 21.10 sati policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa života lišena dva lica starije životne dobi, čija su tela pronađena u kući, a da se izvršilac naoružan dao u bekstvo, saopštila je u noći između petka i subote Uprava policije Crne Gore.

ДВОСТРУКО УБИСТО КОД БИЈЕЛОГ ПОЉА: Убијени брат и сестра!

Foto: Uprava policije Crne Gore

Kako kažu iz policije "sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti "Sever", Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica. 
-Apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. 
Osim toga, apelujemo na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji. 
Sa daljim tokom dešavanja, kažu iz policije, blagovremeno će se oglasiti.
Kako Novosti saznaju, ubijeni su brat i sestra M.M. i J.M., a njihova beživotna tela nađena su u kući.
Policija je identifikovala osobu za koji se sumnja da bi mogao biti ubica. Prema nekim informacijama reč je o  Bjelopoljcu, višestrukom povratniku, 
za kojim policija traga 15 dana zbog krađe puške.
Orem nepotvrđenim vestima, zločinac je u petak ručao u kući u kojoj je nekoliko sati kasnije iz vatrenog oružja ubio domaćine.
 

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MESEC BORBE PROTIV RAKA DOJKE – Karavan „Budi hrabra, pregledaj se“ stigao u Zaječar