NOVI DETALJI SVIREPOG ZLOČINA U OKOLINI TOMAŠEVA KOD BIJELOG POLJA: Brata i sestru ubio okoreli kriminalac

M. Sekulović

26. 10. 2024. u 10:03

ALIJA Balijagić (64) iz sela Okladi kod Bijelog Polja, po svemu sudeći, u petak veče ubio je vatrenim oružjem brata i sestru Jovana i Milanku Madžgalj, stare oko 50 godina, u njihovoj kući u zaseoku Sokolsc, u Tomaševu kod Bijelog Polja.

НОВИ ДЕТАЉИ СВИРЕПОГ ЗЛОЧИНА У ОКОЛИНИ ТОМАШЕВА КОД БИЈЕЛОГ ПОЉА: Брата и сестру убио окорели криминалац

Foto: Profimedia/Ilustracija

Za njim tragaju jake policijske snage.

-U petak oko 21.10 sati policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa života lišena dva lica starije životne dobi, čija su tela pronađena u kući, a da se izvršilac naoružan dao u bekstvo, saopštila je u noći između petka i subote Uprava policije Crne Gore.

Kako kažu iz policije "sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti "Sever", Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica. 

- Apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. 

Osim toga, apelujemo na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji. 

Sa daljim tokom dešavanja, kažu iz policije, blagovremeno će se oglasiti.

Kako "Novosti" saznaju beživotna tela nesrećnih Madžgalja nađena su u kući.

Policija je identifikovala Balijagića za kojeg se sumnja da bi mogao biti ubica. Reč je o višestrukom povratniku, koji je zbog raznih zločina na robiji proveo oko 30 godina!

Za njim je policija tragala 15 dana zbog krađe puške.

Orem nepotvrđenim vestima, zločinac je u petak ručao u kući u kojoj je nekoliko sati kasnije iz vatrenog oružja ubio domaćine.

Balijagić je po razbojništvima poznat još od osamdesetih godina. Daleke 2002. godine odmetnuo se u šume a potom prešao u Srbiju.

Pre nego je pao u ruke Antiterorističkoj jedinici MUP Crne Gore, Balijagić je po selima prijepoljske, pribojske i čajetinske opštine, počinio seriju krađa i razbojništava.

Pre devet godina silovao je staricu, pa je godinu dana kasnije, nakon što su prikupljeni dokazi, osuđen u Višem sudu u Bijelom Polju na sedam godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVA VELIKA ODLUKA U PARTIZANU: Otpušten Ivica Iliev