U BIJELOM POLJU DANAS DAN ŽALOSTI: Posle nečuvenog zločina meštani nemi od šoka, ubica i dalje na slobodi

M. SEKULOVIĆ

27. 10. 2024. u 08:32

PREDSEDNIK Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, proglasio je današnji dan Danom žalosti na teritoriji Opštine Bijelo Polje "zbog tragičnog događaja u kome su smrtno stradali kao nevine žrtve naši sugrađani Milenka i Jovan Madžgalj'. 

У БИЈЕЛОМ ПОЉУ ДАНАС ДАН ЖАЛОСТИ: После нечувеног злочина мештани неми од шока, убица и даље на слободи

Foto: MUP/Privatna arhiva


- Ovaj tragični događaj izazvao je tugu i nemir kod kompletne javnosti Bijelog Polja i Crne Gore, napisao je Smolović u odluci, naglašavajuči da se Dan žalosti obeležava isticanjem zastave na pola koplja kod svih lokalnih i državnih organa i drugih pravnih lica koja ističu zastavu na području Opštine Bijelo Polje.

- Na dan žalosti neće se održavati dogadaji sa zabavnim sadržajima, lokalni elektronski i drugi mediji dužni su svoje programske šeme prilagoditi Danu žalosti, a ugostiteljski objekti svoje poslovanje treba da obavijaju primereno Danu žalosti, saopšteno je iz kabineta Smolovića.

Ubijeni brat i sestra, Jovan (60) i Milenka (69) Madžgalj, žrtve pomahnitalog zločinca Alije Balijagića (64) iz Banjeg Sela kid Bijelog Polja, biće sahranjeni danas na groblju kod manastira u Sokocu.

Privatna srhiva

Privatna srhiva

Oni su ubijeni vatrenim oružjem u svojoj kući, a potraga za Balijagićem, u kojoj učestvuje veliki broj pripadnika policije, elitne jedinice policije i Vojske, u koju su uključeni i helihopteri sa termivizijskim kamerama, traje duže od 36 sati...
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SADA GA BRANI: Slavni Amerikanac otkrio kako će izgledati dalja karijera Novaka Đokovića