BALIJAGIĆ JOŠ U BEKSTVU: Helikopter sa termovizijom uključen u potragu za dvostrukim ubicom u Bijelom Polju

Novosti online

27. 10. 2024. u 22:02

HELIKOPTER sa termovizijom večeras pretražuje rejon oko Tomaševa, u okviru potrage za Alijom Balijagićem, osumnjičenim za ubistvo dvoje meštana sela Sokolac u Bijelom Polju.

БАЛИЈАГИЋ ЈОШ У БЕКСТВУ: Хеликоптер са термовизијом укључен у потрагу за двоструким убицом у Бијелом Пољу

RTCG

Načelnik Generalštaba brigadni general Zoran Lazarević tokom posete selu Sokolac u Bijelom Polju rekao je da su pripadnici Vojske i policije uključili sve kapacitete i tehnike kojima raspolažu kako bi locirali osumnjičenog za dvostruko ubistvo u tom mestu, prenosi RTCG.

Lazarević je saopštio i da će večeras u svim kućama na tom području noćiti vojnici kako bi zaštitili uplašene građane.

Helikopter sa termovizijom večeras je ka Bijelom Polju poleteo sa bivšeg jalovišta u Mojkovcu.

Potraga za Balijagićem traje treći dan.

Odlukom predsednika opštine Bijelo Polje Petra Smolovića, današnji dan proglašen je Danom žalosti na teritoriji te opštine, povodom ubistva Jovana i Milenke Madžgalj, preneli su crnogorski mediji.

Milenka i Jovan Madžgalj ubijeni su 25. oktobra u večernjim satima iz vatrenog oružja.

Osumnjičeni Alija Balijagić, koji je počinio dvostruko ubistvo u Sokolcu višestruki je povratnik u izvršenju krivičnih dela zbog čega je godinama bio na izdržavanju kazni. Pre nekoliko meseci je izašao iz zatvora. Za osumnjičenim policija traga već 15 dana zbog drugog krivičnog dela krađe puške.

U potrazi za Balijagićem uključili su se i pripadnici Odreda posebne namene Vojske Crne Gore, opremljeni najsavremenijom opremom i sredstvima za izvođenje noćnih operacija.

Policija je danas saopštila da je jedinu prijavu da se Balijagić nalazi u zaseoku Sokolac i da poseduje pušku primila 25. oktobra, na dan ubistva Milenke i Jovana Madžgalja.

- Nisu tačni navodi da je ovo lice više puta prijavljivano Upravi policije, jedina prijava iz MZ Tomaševo, u odnosu na A.B. zaprimljena je 25. oktobra, tačnije na dan kada je krivično delo i izvršeno - navela je crnogorska uprava policije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BOBI DOMINIRAO PRED PARTIZAN: Marjanović najbolji u pobedi Fenerbahčea