INFEKCIJA UŠLA U POLOVINU ŠKOLA: U Podgorici virusom korona inficirano 40 nastavnika!

Tanjug

17. 10. 2020. u 08:12

PREDSEDNIK Gradskog odbora Sindikata prosvete Podgorica Slobodan Savović izjavio je da su, prema njihovim informacijama, u 20 obrazovnih ustanova u glavnom gradu Crne Gore evidentirana najmanje po dva nastavnika inficirana virusom korona.

ИНФЕКЦИЈА УШЛА У ПОЛОВИНУ ШКОЛА: У Подгорици вирусом корона инфицирано 40 наставника!

Foto: Printscreen/Jutjub/RChelivideo

Savović je za Dan rekao da je infekcija virusom Kovid ušla u polovinu podgoričkih škola i da bi to trebalo da zabrine čitav sistem.

On je ukazao da je poblem i iscrpljenost nastavnika koji sa učenicima rade od ujutru do uveče, zbog kombinovanja onlajn nastave sa konsultacijama, prenosi portal RTCG.

Savović je takođe ocenio da kombinovani oblik nastave ne može duže potrajati ni zbog učenika ni nastavnika, jer je svima veoma zahtevan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!