LAKSATIV SA DRVETA: Evo koja količina šljiva rešava problem zatvora
AKO imate problem sa probavom, jedite šljive. Stručnjaci tvrde da konzumiranjem samo 50 grama šljiva dnevno može da reši problem zatvora ako tu količinu plodova, svežih ili suvih, jedete tokom tri nedelje.

Foto: Depositphotos
Od toga će biti i raznih drugih blagodeti, jer su šljive korisne u prevenciji visokog holesterola, oboljenja srca i bubrega, bolesti jetre, reume, a povoljno deluju i na pamćenje, kosti, kožu...
Ovaj prirodni laksativ, za razliku od velikog broja farmaceutskih, ne povećava opasnost da dodatno ulenjite creva i da se na njega naviknete.
Preporučujemo

OKREPLjENjE UZ ČAJ: Nana deluje kao umirujuće sredstvo i povećava nivo vitamina B
28. 08. 2021. u 17:00

"JEDNA OD ČETIRI BELE SMRTI": Da li je so opasna po organizam ili je to samo mit?
27. 08. 2021. u 14:00

REKREACIJA U KUĆNIM USLOVIMA: Vežbama ublažite sindrom teških nogu
24. 08. 2021. u 18:00

PORODICE U ŠOKU NAKON ŠTO SU OTVORILE KOVČEGE SA TELIMA: Nove bizarnosti nakon pada aviona u Indiji
SIN žene koja je poginula u padu aviona kompanije Air India izjavio je za Bi-Bi-Si da su u kovčegu s telom njegove majke pronađeni i „drugi ostaci“.
23. 07. 2025. u 16:49

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

NAUČNICI U STRAHU - RIZIK OD NESTANKA: Ada Bojana i Bokokotorski zaliv u opasnosti - more nikada nije bilo takvo
NIVO Jadranskog mora će, prema projekcijama, do kraja veka porasti 35 centimetara (cm), što će ugroziti obalska područja, posebno područje Ade Bojane i delove Bokokotorskog zaliva, navodi se u prošlogodišnjem Nacrtu Nacionalnog plana Crne Gore za prilagođavanje na klimatske promene.
25. 07. 2025. u 08:55
Komentari (0)