KOLAPS NA PUTU KOD ČAČKA: Kilometarska kolona na putu od Zlatibora ka Beogradu
TOKOM popodnevnih sati na obilaznom putu oko Čačka došlo je do kolapsa u saobraćaju, a formirane su kolone automobila dugačke nekoliko kilometara iz pravca Zlatibora ka Beogradu.
-Krenuli smo dan ranije u nadi da ćemo izbeću gužve, ali ipak nije urodilo plodom. Duž cele magistrale iz pravca crnogorske granice saobraćaj se odvija usporeno, veliki je broj automobila na kolovozu. Nadamo se da kad prođemo naplatnu rampu u Preljini, da ćemo moći brže da putujemo, rekao je jedan putnik iz Novog Sada, prenosi Glas zapadne Srbije.
Na naplatnoj rampi u Preljini prolaz automobila se odvija usporeno, ali nema većih zadržavanja.
Pojačan intenzitet saobraćaja u danima vikedna evidentiran je tokom čitave letnje sezone.
Najkritičnije tačke upravo su obilaznica oko Čačka i naplatna rampa u Preljini.
Preporučujemo
VELIKE GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na izlaz iz Srbije se čeka i po dva sata
28. 08. 2021. u 08:27
UPOZORENjE ZA VOZAČE: Radovi na više putnih pravaca, gužve i na graničnim prelazima
27. 08. 2021. u 18:30
MASK ŠOKIRAO O ZELENSKOM: On je šampion svih vremena, izveo jednu od najvećih pljački SAD-a
ILON Mask, američki milijarder i budući šef komisije za smanjenje savezne vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, nazvao je Vladimira Zelenskog šampionom svih vremena za „jednu od najvećih pljački“ Sjedinjenih Američkih Država.
30. 12. 2024. u 15:29
DRAMA U KOMŠILUKU: Otkrivena nepoznata letelica, stanovnici upozoreni da potraže skloništa
RUMUNSKI radarski sistemi otkrili su sinoć mali leteći objekat, za koji se sumnja da je dron, koji je ušao u nacionalni vazdušni prostor do šest kilometara u jugoistočnom okrugu Tulčea, saopštilo je ministarstvo odbrane Rumunije.
27. 12. 2024. u 09:23
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)