ZVONKI dečji glasovi odzvanjali su Predsedništvom Srbije. Juče je bio poseban dan u zgradi na Andrićevom vencu.

Zoran

13.07.2022. 14:29

Nadamo se da će vlasti u Hrvatskoj i u Crnoj Gori konačno početi da preduzimaju konkretne mere u popravljanju položaja srpskog naroda u tim državama.

Marko

13.07.2022. 14:40

Divan gest. Očuvanje nacionalne svesti svakako ie vidimo jedan od prioriteta drzavne politike. Deca sto bolje da upoznaju nasu kulturu, običaje, tradiciju!

Kala

13.07.2022. 17:45

Predsednik Vucic je ugostio nasu decu koja zive u regionu i kao uvek do sada dobio je povratni impuls pun ljubavi. Valjda deca osecaju tu energiju i ljubav puno vise nego odrasli pa svaki susret predsednika sa decom rezultira jednom lepom energijom i divnim vibracijama. Deca su posetila predsednika sa majcama na kojima je lik Nikole Tesle i to je posebnoa cast za prdesednika gde su pokazala ovim gestom da se ponose sto su srpskog roda ma gde ziveli i boravili i to je izuzetno imponovalo prededsedniku.

Sneža

13.07.2022. 20:03

Ovakvi prijemi su potvrda da Srbija misli o mladima i bori se za njihovu bolju budućnost. Deca ne treba da zaborave odakle potiču, treba da nauče našu kulturu i istoriju, kao i da šire ljubav i poštovanje prema svima.