EKSKLUZIVNE PRIČE I INTERVJUI: Pogledajte šta možete da pročitate u nedeljnim "Večernjim novostima"
"VEČERNjE NOVOSTI" u štampanom, nedeljnom izdanju istražuju aktuelne teme, objavljuju ekskluzivne priče, intervjue i reportaže. Pogledajte šta sve možete da pročitate na stranama našeg lista:
"NOVOSTI" SA PORODICAMA MLADIH OFICIRA: SRCE IM PUCA OD PONOSA I SREĆE ZBOG SINOVA, KĆERI, UNUKA!
Ni loše vreme nije sprečili roditelje, rodbinu i prijatelje mladih oficira da u glavni grad dođu iz svih krajeva naše zemlje ali i bratske Republike srpske
INTERVJU - NATALIJA ŠATILjINA, direktor Rusko-srpske fondacije za kulturu i nasleđe
Evropa ne može da razdvoji Ruse i Srbe! Naša dva naroda povezana su svetinjama
NEČUVENI PRITISAK ZAPADA: DELILI NAM LEKCIJE NA GEJ PARADI
Prajd-šetnje, uprkos pritiscima zapadnih diplomata, nije bilo
NA LICU MESTA: REPORTERI „NOVOSTI" SA KINESKIM I SRPSKIM GRAĐEVINARIMA BRZE PRUGE NA RELACIJI NOVI SAD – SUBOTICA
Od Novog Sada do Kelebije gradilište dugačko 108 kilometara; Subotički čvor najzahtevniji za izgradnju i rekonstrukciju
OTKRIVAMO: VINOVA LOZA KAKVU NIKO NEMA RASTE U SRBIJI
Cilj da se ovo bogatstvo zasada "pretvori" u vrhunska vina
MASK ŠOKIRAO O ZELENSKOM: On je šampion svih vremena, izveo jednu od najvećih pljački SAD-a
ILON Mask, američki milijarder i budući šef komisije za smanjenje savezne vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, nazvao je Vladimira Zelenskog šampionom svih vremena za „jednu od najvećih pljački“ Sjedinjenih Američkih Država.
30. 12. 2024. u 15:29
DRAMA U KOMŠILUKU: Otkrivena nepoznata letelica, stanovnici upozoreni da potraže skloništa
RUMUNSKI radarski sistemi otkrili su sinoć mali leteći objekat, za koji se sumnja da je dron, koji je ušao u nacionalni vazdušni prostor do šest kilometara u jugoistočnom okrugu Tulčea, saopštilo je ministarstvo odbrane Rumunije.
27. 12. 2024. u 09:23
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)