PlayDoge ICO dostiže 5,9 miliona dolara - da li će to biti sledeći Hamster Kombat?

Promo

05. 07. 2024. u 10:00

PlayDoge (PLAY) je brzo postao jedan od najtraženijih tokena u GameFi svetu, prateći stope Notcoin i Hamster Kombat. Tokom ICO-a, PlayDoge je uspeo da prikupi više od 5,9 miliona dolara, što ukazuje na ogroman potencijal rasta.

PlayDoge ICO достиже 5,9 милиона долара - да ли ће то бити следећи Hamster Kombat?

Foto Promo

Stručnjaci već sugerišu da bi PlayDoge mogao postati sledeći veliki kripto-igrač. Možda čak i nadmaši popularnost Hamster Kombat, zahvaljujući jednostavnom igranju nalik Tamagočiju, idealnom za početnike.

Narativni trejding i uspon PlayDoge-a - Kako kriptovalute spajaju GameFi i meme koine

Narativni trejding igra ključnu ulogu tokom bikovskih tržišta, a XRP je odličan primer. Iako je Ripple postigao važne pravne pobede protiv SEC-a, XRP je i dalje jedna od kriptovaluta sa visokim kapitalom, ali lošim rezultatima.

GameFi tokeni kao što je Notcoin, AI koini kao što je Fetch.ai i meme koini poput Dogwifhat-a su zabeležili značajan uspeh, pretvarajući male investitore u milionere. PlayDoge se ističe kombinovanjem popularnih GameFi narativa i mem koina. Kombinuje popularnost Dužda sa nostalgijom za Tamagočijem, virtuelnom igračkom za kućne ljubimce koja je bila hit 90-ih sa prodajom od 80 miliona primeraka.

Poput Notcoin-a i Hamster Kombata, koji su privukli pažnju svojom jednostavnošću tapnite i zaradite, PlayDoge je dizajniran da bude intuitivan za početnike. Zamislite to kao modernu verziju Tamagočija, sa poboljšanim funkcijama i mobilnom aplikacijom.

U PlayDoge-u, igrači dobijaju Dožda kao svog virtuelnog pratioca i brinu o njemu izbegavajući da pobegne ili umre. Takođe mogu da igraju 2D retro igre, slične 8-bitnim bočnim skrolerima, da bi zaradili kriptovalute i bodove iskustva. Javna tabela sa rezultatima prati bodove iskustva svih igrača, uz bonus PLAY nagrade za najbolje.

Igrači i investitori mogu da zarade nagrade već od pretprodaje, što dodatno podstiče interesovanje i učešće u projektu.

Posetite PlayDoge

Hamster Kombat token (HMSTR) na putu ka berzama, PlayDoge se predviđa kao sledeći 100x pogodak

HMSTR, originalni token Hamster Kombata, planira da izađe na berzu u julu, očekujući sličan rast kao i Notcoin. Investitori su veoma zainteresovani za ovaj IEO, tražeći sledeći potencijalni hit nakon njegovog debija.

PlayDoge se ističe kao najbolji izbor među P2E kripto-igrama, sa pametnim investitorima koji su optimistični u pogledu PLAY potencijala. Cripto Boy, popularni trejding jutjuber, predviđa da bi PlayDoge mogla biti sledeća 100x kriptovaluta. Njegov video je privukao pažnju kada je PLAY prikupio 3,5 miliona dolara u ICO-u, a od tada je prikupio dodatnih 2,4 miliona dolara.

PlayDoge mogućnosti u svetu mem kriptovaluta

Ako PlayDoge zaista postane sledeći hit poput Hamster Kombata, investitori koji su učestvovali u ICO-u mogli bi da ostvare značajne dobitke.

Zainteresovani investitori mogu da posete PlayDoge veb-lokaciju i koriste vidžet za prodaju bez posrednika da povežu svoj kripto-novčanik sa pomenutim sajtom. PLAY token je podržan na više lanaca - Ethereum i Binance Smart Chain, omogućavajući korisnicima da razmenjuju ETH, USDT ili BNB za ovu mem kriptovalutu.

PlayDoge nudi atraktivne nagrade za ulaganje u oba blokčejna. Međutim, stope nagrada variraju i vremenom se smanjuju. Investitori mogu da koriste kontrolnu tablu da prate prinose na oba lanca i da shodno tome prilagode svoja ulaganja.

Tim koji stoji iza PlayDoge-a aktivno radi na proširenju zajednice i kontinuirano traži nove načine da angažuje korisnike. Investitori mogu pratiti PlayDoge na svojim X i Telegram kanalima kako bi bili informisani o najnovijim ažuriranjima ove rastuće kripto-igre.

 Posetite PlayDoge 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca