TROPSKE vrućine mnogima donose probleme, najviše hroničnim i kardiovaskularnim bolesnicima. A kakvo nas vreme narednih dana čeka je odgonetnuo meteorolog Nedeljko Todorović.
Povezane vesti
ZA VIKEND TEMPERATURA ISPOD SVAKOG PROSEKA: Danas u Srbiji ponovo kiša - Evo kada stiže promena
U SRBIJI danas oblačno, kišovito i osetno hladnije vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom do 25 stepeni.
13. 09. 2024. u 07:53
KAKVO NAS VREME OČEKUJE DO KRAJA SEPTEMBRA: Da li smo se pozdravili sa letom otkriva meteorolog Todorović
METEOROLOG Nedeljko Todorović kaže da smo na velika vrata ušli u jesen, ali da nas ipak do kraja septembra očekuje toplije vreme sa maksimalnim temperaturama između 21 i 27 stepeni.
19. 09. 2024. u 10:51
Najnovije iz rubrike
OČEKUJE SE PRVI SNEG: Evo kakav je vikend pred nama, a ovog datuma stiže novo zahlađenje
TEMPERATURE u Srbiji ovih dana kretaće se od -7 do 14 stepeni Celzijusa.
07. 11. 2024. u 19:49
NEKOLIKO DANA PRED SMRT PROMOVISANA NJENA KNJIGA, BILA PONOS SRBIJE: "Draga naša Ema putuj sa anđelima"
NAKON smrti mlade autorke, doktoranta srpske književnosti i jezika, Emilije Popović, njen rodni grad Loznica zavijen je u crno. Broja rodbina i prijatelji opraštaju se od ove divne devojke na društvenim mrežama.
07. 11. 2024. u 19:23
UVEDEN E-PEČAT U KLAUDU: Kancelarija za IT i eUpravu nudi novu sofisticiranu elektronsku uslugu
KANCELARIJA za IT i eUpravu, uz prethodnu pozitivnu ocenu usaglašenosti od Ministarstva informisanja i telekomunikacija, uvela je novu uslugu - e-Pečat u klaudu.
07. 11. 2024. u 19:16
FELJTON - TEORIJA KOMUNISTIČKE ZAVERE STIŽE IZ KAIRA : Ni kao student Klagman nije krio marksistička uverenja; bio je komunista celog života
DA LI je pogibija princeze Dajane u saobraćajnom udesu 1997. bila posledica duboke zavere mračnih obaveštajnih službi ili zlosrećnog nevezivanja pojasa? Da li je 11. septembar podla zavera Mosada i CIA ili zaista delo Osame bin Ladena i Al Kaide?
07. 11. 2024. u 18:00
TAJNA KVALITETA KAFE: Benefiti od zrna do šoljice
U svetu kafe, kvalitet nije samo reč, to je umetnost koja se stvara kroz pažljiv proces pripreme, od trenutka uzgoja njenih zrna pa do gutljaja iz omiljene šoljice.
07. 11. 2024. u 16:00
Komentari (0)