UNIQA ekskluzivni sponzor i osiguranje 30. Sarajevo Film Festivala

Promo

09. 08. 2024. u 10:00

SARAJEVO Film Festival ove godine slavi svoje jubilarno, 30. izdanje koje će od 16. do 23. avgusta okupiti brojne umetnike, zvezde i publiku željnu dobrog filma, zabave i druženja.

UNIQA ексклузивни спонзор и осигурање 30. Сарајево Филм Фестивала

Foto: Promo

Iza jednog od najvažnijih filmskih festivala u jugoistočnoj Evropi stoje tri decenije promovisanja interkulturalnog dijaloga i podrške filmskom stvaralaštvu, kulturi i održivosti.

Prepoznavši važnost Festivala u građenju otvorenijeg, tolerantnijeg i prosperitetnijeg društva, UNIQA je prošle godine postala njegov ekskluzivni sponzor i zvanično osiguranje, a ove godine će nastaviti da promoviše zajedničke vrednosti održivosti i kulturne raznolikosti na prostoru jugoistočne Evrope.

- Ponosni smo što smo i ove godine važan deo velikog i poznatog međunarodnog filmskog događaja. Sarajevo Film Festival jedan je od najvažnijih kulturnih događaja u regionu, mesto okupljanja filmskih stvaralaca, ali i prilika za razvoj novih inicijativa za dobrobit zajednice. Zato ima snažnu podršku svih šest UNIQA zemalja u regionu jer nam je prosperitet i razvoj ovog dela Evrope u zajedničkom interesu - rekao je Adel Bahtanović, predsednik UNIQA SEE regiona.

Uz brojne svetske i regionalne filmske zvezde i posetioce iz celog sveta, UNIQA će na Festivalu ugostiti više od 200 partnera iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Rumunije, Bugarske i Srbije koji će moći da uživaju u filmovima okruženi brojnim kulturno-istorijskim znamenitostima i posebnoj atmosferi koja za vreme Festivala vlada Sarajevom.   

Za sve posetioce i građane Sarajeva, UNIQA će upriličiti i poseban sportski događaj na kojem će biti predstavljene novosti u vezi sa podrškom sportu kroz aktivnosti UNIQA SEE FUTURE Fondacije koja deluje na području celog regiona. U fokusu rada Fondacije, osim podržavanja mladih i perspektivnih sportista, biće takođe projekti koji unapređuju i razvijaju filmsku umetnost.  

UNIQA je ostala verna i zelenoj inicijativi Festivala pa će i ove godine obezbediti određenu količinu vaučera za besplatno korišćenje trotineta i električnih bicikala, koji se mogu koristiti za prevoz između festivalskih lokacija. Takođe, radi smanjenja automobilskog saobraćaja tokom trajanja Festivala, UNIQA je omogućila besplatni gradski prevoz u noćnim terminima.

Misija UNIQA osiguranja se zasniva na pomoći klijentima da ostvare duži, bolji i sigurniji život, a jedna od najvažnijih vrednosti koja iz toga proizlazi je upravo odgovornost prema zajednici. UNIQA i Festival nastaviće zajedničke aktivnosti usmerene na snažnu podršku filmu i zajednici, i promociji zajedničkih vrednosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao