DETE (3) ODŠETALO IZ VRTIĆA: Incident u Lebanu, trogodišnjaka na ulici zatekla komšinica

I. M.

09. 10. 2024. u 17:08

Trogodišnji dečak odšetao je iz dvorišta vrtića u Lebanu i izašao na ulicu gde je dete zatekla komšinica i odvela ga kući. Dečak je navodno izašao na glavnu kapiju vrtića, uz regionalni put, a komšinica ga je, sasvim slučajno, primetila ispred jedne prodavnice u blizini.

ДЕТЕ (3) ОДШЕТАЛО ИЗ ВРТИЋА: Инцидент у Лебану, трогодишњака на улици затекла комшиница

I.Mitić

Ovaj slučaj se dogodio u ponedeljak, u ranim jutarnjim satima. U Lebanu pričaju da je komšinica pomislila da su roditelji deteta u prodavnici ispred koje ga je zatekla, ali kada se ispostavilo da ih tamo nije bilo odvela ga je kući i predala majci.

U Lebanu još kažu da u vrtiću navodno nisu odmah primetili nestanak deteta, a da je potom usledila potraga za njim sve do saznanja da je na sigurnom. Roditelje su navodno kontaktirali tek posle pet sati od nestanka mališana, dok je njihov pokušaj da stupe u kontakt sa vrtićem bio bezuspešan, jer se na fiksni telefon ove ustanove niko nije javljao.

Sa nadležnima u vrtiću nismo uspeli da stupimo u kontakt, ali su pojedini mediji preneli da su prema odgovornima već preduzete odgovarajuće mere. Slučaj je, prema nezvaničnim saznanjima, prijavljen i policiji koja treba da ustanovi kako je do ovog propusta došlo koji se, srećom, završio bez težih posledica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE BILA ANDRIĆEVA ŽENA? U Nobelovcu je igra zanosna Sarajka - Tihomir Stanić je hteo samo nju (FOTO)