VESIĆ PREDSTAVIO NOVU USLUGU "SRBIJAVOZA": Preko aplikacije Google Maps od danas i informacije o svim vozovima i relacijama u Srbiji

Novosti online

17. 10. 2024. u 17:03

U CILjU unapređenja kvaliteta ponude korisnicima usluga „Srbijavoza“ od sada će putem aplikacije Google Maps biti dostupne informacije o svim vozovima i relacijama u Srbiji, uz mogućnost biranja najkvalitetnije direktne veze i veza sa presedanjem, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

ВЕСИЋ ПРЕДСТАВИО НОВУ УСЛУГУ СРБИЈАВОЗА: Преко апликације Google Maps од данас и информације о свим возовима и релацијама у Србији

Goran Vesić, Foto Tanjug

On je naveo da će korisnicima biti ponuđen optimalni izbor za realizaciju željenog putovanja, koji uključuje i kombinacije različitih vidova prevoza sa železničkim.

- Korisnicima je trenutno dostupno 75 odsto od planiranog obima saobraćaja, dok će preostale rute biti dostupne u skorije vreme - rekao je Vesić.

Foto: Printskrin

 

Istakao je da ovakav vid digitalizacije predstavlja još jedan korak napred u modernizaciji usluga koju nudi „Srbijavoz“ jer, dodao je, omogućava brzo, efikasno i praktično planiranje putovanja.

Takođe, ministar je dodao da nadležne službe „Srbijavoza“ u narednom periodu planiraju unapređenje ove usluge, za koju veruje da će ispuniti i očekivanja putnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UHAPŠENA ĆERKA KLINTA ISTVUDA: Optužena za teško porodično nasilje