DODELJUJE SE DESET STANOVA U BEOGRADU Mali: U subotu prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi

Novosti online

22. 10. 2024. u 15:09

U SUBOTU, 26. oktobra očekuje nas prvo izvlačenje u okviru novog, drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", izjavio je danas ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali i naveo da će u ovom krugu nagradne igre biti dodeljeno 10 stanova u naselju Zemunske kapije u Beogradu, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra.

ДОДЕЉУЈЕ СЕ ДЕСЕТ СТАНОВА У БЕОГРАДУ Мали: У суботу прво извлачење другог круга наградне игре Узми рачун и победи

Foto: Instagram printskrin/ministarstvo_finansija's profile picture ministarstvo_finansija

On je na svom Instagram nalogu istakao da u nagradnoj igri mogu da učestvuju svi računi koji su izdati od početka ove godine i da je aplikacija "Uzmi račun i pobedi" sve vreme aktivna tako da su građani mogli kontinuirano da skeniraju račune. Prema njegovim rečima, do sada je poslato oko 170 miliona računa i dodeljeno oko 205 miliona jedinstvenih kodova, s obzirom na to da plaćanje karticama predstavlja dvostruku priliku za dobitak, a sve u cilju borbe protiv sive ekonomije i podsticanja bezgotovinskog plaćanja.

- Broj skeniranih računa nam je najbolja potvrda da su građani prepoznali važnost ove nagradne igre i značaj naše zajedničke borbe protiv sive ekonomije, a to nam potvrđuje i činjenica da je na aplikaciji 'Uzmi račun i pobedi' registrovano oko 592.000 naloga - naveo je Mali.

Poslednje, peto kolo jesenjeg kruga biće održano 23. novembra, a sva izvlačenja će biti emitovana uživo na RTS-u, subotom, u 18 časova. Ministar je naglasio da je za Vladu Srbije ova nagradna igra veoma važna jer na taj način direktno sarađuje sa građanima i zajedno sa njima se bori protiv sive ekonomije, koja donosi štetu celom društvu. Pozvao je građane da u što većem broju uzmu učešće u nagradnoj igri, da nastave da skeniraju fiskalne račune i da se tako zajedno nastavi borba protiv sive ekonomije i izgradnja još bolje i lepše Srbije.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

Pun kapacitet poslovnog kompleksa Sirius Offices POTVRDA ATRAKTIVNOSTI TRŽIŠTA NEKRETNINA U BEOGRADU