MOLIM ZA JOŠ MALO ŽIVOTA MOGA SINA: Potresan apel oca Stefana Đukića, koji se leči od najređeg tumora na svetu (FOTO)

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

22. 10. 2024. u 20:08

STEFAN Đukić (27) iz Vršca, koji jedini na svetu boluje od retke vrste tumora – histiocitnog sarkoma, nalazi se u klinici u Istanbulu i čeka našu pomoć, kako bi mogao da nastavi sa započetom terapijom, od koje mu život zavisi.

МОЛИМ ЗА ЈОШ МАЛО ЖИВОТА МОГА СИНА: Потресан апел оца Стефана Ђукића, који се лечи од најређег тумора на свету (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Njegov otac je putem društvenih mreža uputio srceparajući apel, moleći sve ljude da pomognu da njegov sin, kao medicinsko čudo, pobedi rak, a, prema poslednjim rezultatima, sve ide ka tome.

-Srbijo, prosim još malo života za mog sina. Kancer ne čeka, ali Stefan, sa samo 48 kilograma i amputiranom nogom, čeka. Hitno je! Na računu nema dovoljno novca za njegov ostanak u Turskoj, a, ako nemamo novca za lečenje, sve što smo do sada postigli pada u vodu. Ovaj otac vas moli, da nam ne umre mladost, zbog prokletog novca. A nada postoji. Nema veće sreće, jer imamo izbor, a, sa druge strane, nemamo novca. Stavite se u kožu ovog oca. Srce će mu pući – vapi Dragoslav Đukić.

Foto: Privatna arhiva

 

Da bismo pomogli ovom momku u najvažnijoj bici u životu, potrebno je da do kraja meseca pošaljemo oko 10.000 humanitarnih SMS poruka sa sadržajem 262 na broj 3800 ili uplatom bilo kog iznosa na namenske račune, koji se mogu videti na slici.

-Lekari u Srbiji su mog Stefana otpisali. Dali su mu svega dva meseca života. On se leči u tuđini i živi već šest meseci. Medicinsko je čudo. Pobeđuje najređi oblik raka na svetu. Međutim, problem prave tri tačke na plućima, koje ga mogu koštati života – objašnjava otac.

Foto: Privatna arhiva

 

Stefanu je histiocitni sarkom dijagnostikovan marta ove godine, nakon četiri godine pogrešnih dijagnoza, terapija i operacija. Letos mu je, nažalost, amputirana noga na kojoj se tumor i pojavio, ali šansa za izlečenjem i dalje postoji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

PORODILA SE ANĐELA JOVANOVIĆ: Objavili sliku bebe - prizor koji topi srca! I tata je sa njima (FOTO)