DOKTOR KON PROGOVORIO O OSTAVCI: "Da li neko misli da će korona nestati ako ja napustim Krizni štab?"
EPIDEMIOLOG i član Kriznog štaba dr Predrag Kon gostovao je u “Usijanju” na Kurir televiziji i govorio o novim merama.
Kon se osvrnuo i na ranije najave da će napustiti Krizni štab ako dođe do popuštanja mera.
Moja blanko ostavka je na stolu
- Popuštanja mera nema. Moja blanko ostavka je tu i podrazumeva da je urađeno nešto što je protivno razumu. To se nije desilo. Da li neko misli da će korona proći ako ja dam ostavku - rekao je Kon.
Kon je rekao da nema dilemu da će korona uskoro da prestane.
- Narednih dana u Beogradu biće smanjenje, ali najveći problem su nam bolnice jer nemamo gde da smestimo pacijenete. Zdravstveni sistem je toliko opterećen da mnogi čekaju na intervenciju koja nema veze sa koronom - rekao je Kon.
Preporučujemo
"VIDI SE POMAK": Doktor Tiodorović o popuštanju mera - "Ekonomija je važna, ali prednost treba dati zdravlju"
30. 03. 2021. u 22:14 >> 22:27
UTORAK JE DAN D: Doktor Kon rekao da su današnji podaci posebno važni, evo i zašto
30. 03. 2021. u 11:57
MASK ŠOKIRAO O ZELENSKOM: On je šampion svih vremena, izveo jednu od najvećih pljački SAD-a
ILON Mask, američki milijarder i budući šef komisije za smanjenje savezne vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, nazvao je Vladimira Zelenskog šampionom svih vremena za „jednu od najvećih pljački“ Sjedinjenih Američkih Država.
30. 12. 2024. u 15:29
DRAMA U KOMŠILUKU: Otkrivena nepoznata letelica, stanovnici upozoreni da potraže skloništa
RUMUNSKI radarski sistemi otkrili su sinoć mali leteći objekat, za koji se sumnja da je dron, koji je ušao u nacionalni vazdušni prostor do šest kilometara u jugoistočnom okrugu Tulčea, saopštilo je ministarstvo odbrane Rumunije.
27. 12. 2024. u 09:23
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (4)