Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?

Promo

26. 09. 2024. u 16:00

Sve češće čujemo od ljudi kako jedva čekaju da završe radni dan, da dođe vikend ili da otputuju negde kako bi se odmorili i napunili baterije. Ali, šta kada vam je potreban kratak predah, bez dugoročnog planiranja? U Mercator-S, zaposleni, pored redovnog godišnjeg odmora, imaju i pravo na dodatna dva plaćena privatna dana koja mogu iskoristiti bilo kad tokom godine, baš kada im najviše zatrebaju da spontano odvoje vreme za sebe, bez pritiska i stresa.

Да ли знате шта су приватни дани на послу и која компанија нуди овај бенефит?

Ilustrator/dizajner: Jelena Stojanović

Iako Mercator-S ima veliki broj benefita za svoje zaposlene, privatni dani spadaju u omiljene, a podatak koji najviše govori u prilog tome je i to da je samo u proteklih godinu dana gotovo 1.500 zaposlenih iskoristilo upravo ovaj benefit. Bilo da se radi o važnom ličnom događaju ili jednostavno trenutku za odmor, ova pogodnost pruža fleksibilnost koja se teško može meriti.

Ilustrator/dizajner: Jelena Stojanović

Jedan od najomiljenijih benefita među zaposlenima je i privatno zdravstveno osiguranje, koje podrazumeva sistematski pregled i jedan specijalistički pregled po izboru. Poslednjih godina smo svedoci sve veće pažnje koju zaposleni pridaju zdravlju, pa upravo iz tog razloga kompanija može da se pohvali činjenicom da je u protekloj i ovoj godini čak 1.912 zaposlenih proverilo svoje zdravstveno stanje i posvetilo se očuvanju zdravlja.

Pored svih ovih benefita kompanija Mercator-S vodi računa i da zarade zaposlenih uskladi sa životnim okolnostima, pa je tako prosečna zarada zaposlenih u Mercator-S timu u prvoj polovini ove godine veća za 15% u odnosu na isti period prethodne godine. Pored toga, za različite vrste stimulacija zaposlenih isplatila je ukupan iznos od čak 266 miliona dinara.

Ilustrator/dizajner: Dragan Stokić

I to nije sve. Ako i vi želite da pročitate ceo spisak benefita i informišete se o svim prednostima rada u kompaniji, dovoljno je samo da kliknete OVDE. A ako nakon toga budete želeli i da se pridužite Mercator-S timu, kliknite OVDE i pogledajte koje su sve otvorene pozicije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NEVIDLJIVI EKOLOŠKI NEPRIJATELJ: Kako mikroplastika ugrožava životnu sredinu i ljudsko zdravlje