RENOMIRANA KOMPANIJA TRI DECENIJE LIDER U OBLASTI SLABE I JAKE STRUJE I GRAĐEVINSKIH RADOVA: "Interfast" sinonim za kvalitet i pouzdanost

Promo

16. 10. 2024. u 10:00

KVALITET i pouzdanost. Samo ove dve reči dovoljne su da opišu "Interfast", renomiranu kompaniju koja duže od 30 godina posluje na tržištu Srbije i u zemljama regiona.

РЕНОМИРАНА КОМПАНИЈА ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ ЛИДЕР У ОБЛАСТИ СЛАБЕ И ЈАКЕ СТРУЈЕ И ГРАЂЕВИНСКИХ РАДОВА: Интерфаст синоним за квалитет и поузданост

Foto: Promo

"Interfast" je specijalizovan za izvođenje radova u oblasti slabe i jake struje, kao i građevinskih radova. Ističe se kao lider u industriji pružajući klijentima visokokva- litetna rešenja i usluge koje zadovoljavaju najviše standarde. 

Kada je 1993. osnovana, osnovna delatnost bila je projektovanje i izvođenje elektroradova u građevinarstvu. Početak je obeležen sa troje zaposlenih, a danas, tri decenije kasnije, taj broj je narastao na više od 250.

- Ponosan sam na sve što je "Interfast" postigao u poslednjih 30 godina. Naša posvećenost kvalitetu, inovacijama i profesionalnom rastu omogućila nam je da postanemo lideri na tržištu elektroinstalacija. Uspeh je rezultat predanog rada i stručnosti naših zaposlenih kao i inženjera. Sva iskustva i vrednosti koja sam sticao poslednjih 30 godina pažljivo se trudim da prenesem svojim zaposlenima. Naš kolektiv čine većinom mladi ljudi koji timskim radom nižu samo uspehe. Ulaganje u mlade i prepoznavanje njihovog potencijala doprinosi dugoročnom rastu i održivosti kompanije - kaže vlasnik kompanije "Interfast" Darko Filipović, i ukazuje da je za dobro poslovanje važno da imate viziju, da imate cilj ispred sebe kome stremite, za koji se borite.

Foto: Promo

Prvi radovi zasnivali su se na elektroradovima kod adaptacije stanova i izgradnje po- rodičnih kuća, a danas poslovanje kompanije se zasniva na realizaciji projekata koji broje hiljade i hiljade kvadrata objekata različitih namena. U "Interfastu" navode da su temeljan i posvećen rad, istrajnost i poštovanje rokova, standardi od kojih se nikada ne odstupa.

Kompanija "Interfast" je izgradila reputaciju kao pouzdan partner u sektoru elektroinstalacija i građevine, što je i dovelo do liderske pozicije na tržištu. Poštovanjem rokova i kvalitetom radova uvek su prvi i pravi izbor investitora, pa su delatnost proširili na projektovanje i izvođenje kompletnih građevinskih radova po sistemu "ključ u ruke".

Istorija poslovanja prati, na šta su posebno ponosni u kompaniji, pravilan i zdrav razvoj kompanije od male firme do prvih većih projekata koji su zaživeli već šest meseci posle osnivanja.

Foto: Promo

- Jedan od prvih većih projekata bio je stambeni kompleks na Banovom brdu od nekoliko hiljada kvadrata. Zatim se desilo značajno proširenje poslovanja 1996, kada je kompanija "Interfast" ugovorila obnovu lanaca maloprodajnih objekata "Pekabete" i "C marketa". Veći poslovi podrazumevali su veći broj zaposlenih i kako su se nizali projketi tako je kompanija i širila kolektiv. Najveći rast zabeležen je u periodu od 2003. do 2009. godine, kada je dostignut magičan broj od 100 zaposlenih - navode u kompaniji.

Od male porodične firme, danas je "Interfast" kompanija čiji je jedan od ključnih segmenata proizvodnja i povezivanje električnih razvodnih ormana.

- Iz naše radionice izlazi na stotine i stotine, montiranih i ispitanih ormana koji se voze direktno na objekte i na licu mesta povezuju, testiraju i puštaju u rad. Razvodni ormani su od vitalnog značaja za efikasno upravljanje električnom energijom i sigurnost u svim objektima. Koriste se najsavremeniji materijali i tehnologije kako bi se osiguralo da njihov rad, ne samo da ispunjava, nego i premašuje industrijske standarde. Posvećenost kvalitetu i inovacijama omogućava rešenja koja su prilagođena potrebama svakog klijenta. Pored razvodnih ormana tu su i proizvodnje klema za koje je razvijen patent i za koji kompanija poseduje licencu - objašnjavaju u "Interfastu". 

Visoki evropski standardi 

PORED Srbije "Interfast MNE" posluje u Crnoj Gori, ali i u Bosni i Hercegovini. O uspešnosti kompanije svedoči i predstavništvo u Nemačkoj gde iza sebe imaju već nekoliko uspešno završenih projekata po najvišim evropskim stan- dardima.

Zaposleni kao i inženjeri kompanije doprinose izgradnji dugoročne reputacije lidera u industriji elektroinstalacija zahvaljujući visokom nivou profesionalizma, tehničkom znanju i posvećenosti. Njihov značaj i doprinos kompaniji ogleda se u stručnosti i inovativnosti, pouzdanosti i preciznosti. Timski rad, na kraju svega, koji na čelu sa vlasnikom kompanije Darkom Filipovićem, kao rezultat donosi uspeh i lidersku poziciju na trzištu.

Foto: Promo

- Kada govorimo o izvođenju radova i sektoru jake struje, opis poslova iza kojih ponosno stojimo je širok i raznovrstan. Govorimo o projektovanju elektroenergetskih sistema, izvođenju elektroinstalacija, postavljanju sistema napajanja i upravljanja, izradu i montažu industrijskih i komercijalnih energetskih sistema, sistema za uzemljenje i gromobranske instalacije, kao i o održavanju elektroenergetskih sistema. Svi sektori kompanije "Interfast" rade kao tim i kao rezultat donosi uspeh i lidersku poziciju već tri decenije na tržištu Republike Srbije - kaže direktor Srđan Savić.

Partneri: Zadovoljni 

ZA kompaniju "Interfast" mogu se čuti samo reči hvale. Od investitora, preko partnera, distributera i podizvođača, svi se slažu u jednom - "Interfast" je kompanija sa kojom je zadovoljstvo raditi.

"Interfast" se ponosi i sektorom građevine koji je na začetku ali uspešno završava svaki od započetih projekata. Mlad tim sektora građevine na čelu sa direktorom Predragom Živkovićem obezbeđuje i pruža niz usluga i izvođenje radova u okviru građevinskih projekata, kao i projekte elektroinstalacija sa posebnim naglaskom na kvalitetu i sigurnosti kao i usklađenosti sa građevinskim standardima.

"Interfast" će u godinima pred nama nastaviti da postavlja standarde u industriji jake i slabe struje i građevinarstva kroz inovacije, kvalitet, poštovanje rokova i posvećenost partnerima. O svemu rečenom, kao i inovacijama javnost se može upoznati i na sajtovima www.interfast.rs i www.interfast-advanced.rs.n

M-50

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom