VAŽNI RAZGOVORI SA KOLEGAMA: Ministar Mali u Vašingtonu razmenio mišljenja sa Karin Keler-Šuter i Andrejom Domanskom (FOTO)

Novosti online

25. 10. 2024. u 12:02

MINISTAR finansija i prvi potpredsednik Vlade Srbije boravi u poseti Vašingtonu, gde je imao priliku da razgovara i sa ministrima finansija Švajcarske i Poljske.

ВАЖНИ РАЗГОВОРИ СА КОЛЕГАМА: Министар Мали у Вашингтону разменио мишљења са Карин Келер-Шутер и Андрејом Доманском (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram

- Godišnja skupština MMF-a i Svetske banke okuplja ministre finansija i guvernere centralnih banaka iz celog sveta, pa je dobra prilika za razgovor i susret sa kolegama iz drugih zemalja.

Drago mi je što sam imao priliku da razgovaram sa ministarkom finansija Švajcarske Karin Keler-Šuter i ministrom finansija Poljske Andrejom Domanskom. Svi živimo u istom svetu punom neizvesnosti i izazova, i borimo se i radimo najbolje što možemo. Naši rezultati pokazuju da sprovodimo dobru ekonomsku politiku, i da uspevamo da budemo stabilni i da rastemo uprkos tim brojnim neizvesnostima - naveo je Mali u svojoj objavi na mrežama.

BONUS VIDEO: PROTESTI NAČISTO PUKLI! Opozicija i lažni ekolozi razočarani zbog debakla u Čačku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NE MORAŠ DA BUDEŠ NOVAK ĐOKOVIĆ: Američka teniserka poslala poruku teniserima