''OVO JE SRAMNO'' Beograđankama preselo uživanje u restoranu: Konobar doneo ogroman kolut parmezana, a onda je usledio šok
UŽIVANjE u restoranima pričinjava zadovoljstvo, ali ne i za dve Beograđanke koje su bile oduševljene idejom da sednu u jedinstvenom restoranu poznatom po pripremi paste u velikom kolutu sira, ali su se ubrzo razočarale zbog loše usluge i nesrazmerno visoke cene.

Foto: Printskrin
Nakon što su naručile pastu po ceni od 2.000 dinara, koje su bile spremne da plate zbog neobičnog kulinarskog iskustva, doživele su neprijatno iznenađenje. Naime, restoran, smešten na popularnoj lokaciji, poznat je po tome što priprema pastu u kolutu sira, što je samo po sebi privuklo pažnju ovih žena.
Kako je ispričala jedna od njih, pristale su na cenu jer su želele da uživaju u ovom posebnom trenutku, koji nisu smatrale svakodnevnim.
- Konobar je doneo ogroman kolut parmezana, koji je zagrejao i unutra stavio testeninu. Sve je izgledalo sjajno - kaže naša sagovornica.
Međutim, iako je sve na početku izgledalo kao lepo iskustvo, problem je nastao kada je konobar podelio pastu u oba tanjira. Iako je pasta pripremljena u spektakularnom načinu, to je bio jedini pozitivan trenutak.
- Nismo dobile ni prišutu, koja je trebalo da bude u jelu, ništa. Da ne pričam o tome što je količina paste bila smešno mala. Ni dete se ne bi najelo od toga - objašnjava devojka.
Kolut parmezana, koji je ključni element ovog kulinarskog iskustva, ima svoju cenu.
Cene velikih kolutova parmezana (oko 35 kg) kreću se od 80.000 dinara pa čak i više, u zavisnosti od proizvođača i kvaliteta sira. Na obrok za dve osobe, restoran bi mogao potrošiti svega 100 grama parmezana što je oko 230 dinara, budući da je jedan kilogram otprilike oko 2.300 dinara. S obzirom na to da se prodaja obavlja po ceni od 2.000 dinara po obroku, jasno je da restoran od ovakvog obroka, možda zarađuje i duplo više od same hrane.
Iako je cena bila visoka, devojke smatraju da cena nije opravdala samo "vizuelni" efekat i scenu koja traje nekoliko minuta na stolu. Osećaju da je ukus bio zanemaren, a sama količina hrane nedovoljna za zdrav obrok.
Preporučujemo

GAS USIJAO EVROPSKE BERZE: Cena plavog goriva na najvišem nivou od februara 2023.
08. 02. 2025. u 10:39

U OVIM ZEMLjAMA JE ŽIVOT NAJSKUPLjI: Evo koliko Evropljani troše na stanovanje
04. 02. 2025. u 13:01

NIJE NI KUPILA KARTU, NA PLAŽI JOJ PONUDILI BESPLATNU VOŽNjU: Novi detalji tragične smrti Novosađanke u Budvi
TINEJDžERKA je, kako kaže njen blizak prijatelj, bila devojka puna života, imala je mnogo planova za budućnost, a tek je imala 19 godina, i ceo život je bio pred njom, a sada je čitava njena porodica zavijena u crno.
30. 05. 2025. u 14:42

UKRAJINA IZVELA JEDAN OD NAJVEĆIH NAPADA NA RUSIJU: Aerodromi u Moskvi zatvoreni, uništena važna fabrika (VIDEO)
UKRAJINA je tokom noći izvela jedan od najvećih napada dronovima od početka rata, gađajući više ciljeva na teritoriji Rusije. Zbog napada su moskovski aerodromi bili primorani da privremeno obustave rad, što je izazvalo haos u vazdušnom saobraćaju.
28. 05. 2025. u 09:45

"PRENEO SAM NA NjU POGUBAN VIRUS, UČINIO JE NESREĆNOM: Zahar o razvodu i današnjim odnosima sa Gocom: "Kalašture mi čuvale decu"
KOMPOZITOR Milutin Popović Zahar iza sebe ima brojne hitove, ali i priče koje je sada rešio da ispriča javno. Zahar je oduvek težio i sanjao da postane nešto što njegovi roditelji kao prosvetni radnici nisu bili. Doživeo je veliku slavu, a u iskrenoj ispovesti ispričao je kroz šta je sve prolazio, ali i sa kakvim se ljudima susretao kroz posao koji mu je mnogo i doneo i odneo.
01. 06. 2025. u 17:39
Komentari (1)