BEOGRAĐANKAMA PRESEO BORAVAK U RESTORANU: Od cene sira im se zavrtelo u glavi, pa se šokirale kada su videle šta je ostalo u tanjiru
DVE Beograđanke bile su oduševljene idejom da uživaju u jedinstvenom iskustvu restorana poznatog po pripremi paste u velikom kolutu sira, ali su se ubrzo razočarale zbog loše usluge i nesrazmerno visoke cene.

Foto: Profimedia
Nakon što su naručile pastu po ceni od 2.000 dinara, koje su bile spremne da plate zbog neobičnog kulinarskog iskustva, doživele su neprijatno iznenađenje. Naime, restoran, smešten na popularnoj lokaciji, poznat je po tome što priprema pastu u kolutu sira, što je samo po sebi privuklo pažnju ovih žena.
Kako nam je ispričala jedna od njih, pristale su na cenu jer su želele da uživaju u ovom posebnom trenutku, koji nisu smatrale svakodnevnim.
EXTRA BET - KVOTA DO 500 NA JEDNOM MEČU
- Konobar je doneo ogroman kolut parmezana, koji je zagrejao i unutra stavio testeninu. Sve je izgledalo sjajno - kaže sagovornica.
Međutim, iako je sve na početku izgledalo kao lepo iskustvo, problem je nastao kada je konobar podelio pastu u oba tanjira. Iako je pasta pripremljena u spektakularnom načinu, to je bio jedini pozitivan trenutak.
EXTRA BET - KVOTA DO 500 NA JEDNOM MEČU
- Nismo dobile ni prišutu, koja je trebalo da bude u jelu, ništa. Da ne pričam o tome što je količina paste bila smešno mala. Ni dete se ne bi najelo od toga - objašnjava devojka.
Kolut parmezana, koji je ključni element ovog kulinarskog iskustva, ima svoju cenu.
Cene velikih kolutova parmezana (oko 35 kg) kreću se od 80.000 dinara pa čak i više, u zavisnosti od proizvođača i kvaliteta sira. Na obrok za dve osobe, restoran bi mogao potrošiti svega 100 grama parmezana što je oko 230 dinara, budući da je jedan kilogram otprilike oko 2.300 dinara. S obzirom na to da se prodaja obavlja po ceni od 2.000 dinara po obroku, jasno je da restoran od ovakvog obroka, možda zarađuje i duplo više od same hrane.
Iako je cena bila visoka, devojke smatraju da cena nije opravdala samo "vizuelni" efekat i scenu koja traje nekoliko minuta na stolu. Osećaju da je ukus bio zanemaren, a sama količina hrane nedovoljna za zdrav obrok.

PORODICE U ŠOKU NAKON ŠTO SU OTVORILE KOVČEGE SA TELIMA: Nove bizarnosti nakon pada aviona u Indiji
SIN žene koja je poginula u padu aviona kompanije Air India izjavio je za Bi-Bi-Si da su u kovčegu s telom njegove majke pronađeni i „drugi ostaci“.
23. 07. 2025. u 16:49

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

NAUČNICI U STRAHU - RIZIK OD NESTANKA: Ada Bojana i Bokokotorski zaliv u opasnosti - more nikada nije bilo takvo
NIVO Jadranskog mora će, prema projekcijama, do kraja veka porasti 35 centimetara (cm), što će ugroziti obalska područja, posebno područje Ade Bojane i delove Bokokotorskog zaliva, navodi se u prošlogodišnjem Nacrtu Nacionalnog plana Crne Gore za prilagođavanje na klimatske promene.
25. 07. 2025. u 08:55
Komentari (0)