HOLIVUDSKO HAPŠENJE U OBRENOVCU: Član narko-grupe pao u ve-ceu (VIDEO)

Novosti online

29. 10. 2021. u 11:14

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, PS Obrenovac i Policijske brigade efikasnim radom uhapsili su četiri osobe, članove kriminalne grupe iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ХОЛИВУДСКО ХАПШЕЊЕ У ОБРЕНОВЦУ: Члан нарко-групе пао у ве-цеу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin MUP

Uhapšeni su A. V. (36), koji je osumnjičen da je predvodio grupu, P. B. (40), M. T. (46) i U. J. (40), saopštio je MUP.

Prilikom hapšenja kod svakog osumnjičenog policija je pronašla po paketić heroina. Sumnja se da su M. T. i U. J. pronađeni heroin prethodno kupili od A. V.

Pregledom automobila koji koristi P.B. pronađeno je još 76 paketića heroina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Protiv četrdesetosmogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Sumnja se da je od A. V. kupio manju količinu heroina.

U video snimku ispod teksta pogledajte akciju MUP:

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!