OKONČANA TALAČKA KRIZA NA KARABURMI: Pristao da se preda - Policija ušla u automehaničarsku radnju i izvela otmičara (FOTO)
TALAČKA kriza na Karaburmi okončana je posle više od tri sata!
Policija je, posle uspešnih pregovora, ušla u automehaničarsku radnju i izvela otmičara.
Stevan J. (26), podsetimo, uzeo je oko 15.30 sati za taoca vlasnika automehaničarske radnje "Boban" u Micka Krstića 1 na Karaburmi i sve vreme mu držao nož pod grlom.
Vlasnik automehaničarske radnje je Slobodan Trifunović (65) kome je zbog moždanog udara jedna strana tela paralisana. Stevan J. je navodno dolazio da popravlja skuter kod njega.
Pregovori policije i otmičara su trajali satima. Na mesto talačke krize stigle su i članovi porodica taoca i nasilnika koji su pokušali da nagovore Stevana da pusti vlasnika radnje.
- Mladić koji je napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji - kažu članovi porodice Slobodana Trifunovića.
(Kurir.rs)
Preporučujemo
DOGOVORITE SE SAMI: Vuksanović Stanković - Znamo ko deli ključne evropske vrednosti
09. 09. 2022. u 06:23
MASK ŠOKIRAO O ZELENSKOM: On je šampion svih vremena, izveo jednu od najvećih pljački SAD-a
ILON Mask, američki milijarder i budući šef komisije za smanjenje savezne vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, nazvao je Vladimira Zelenskog šampionom svih vremena za „jednu od najvećih pljački“ Sjedinjenih Američkih Država.
30. 12. 2024. u 15:29
DRAMA U KOMŠILUKU: Otkrivena nepoznata letelica, stanovnici upozoreni da potraže skloništa
RUMUNSKI radarski sistemi otkrili su sinoć mali leteći objekat, za koji se sumnja da je dron, koji je ušao u nacionalni vazdušni prostor do šest kilometara u jugoistočnom okrugu Tulčea, saopštilo je ministarstvo odbrane Rumunije.
27. 12. 2024. u 09:23
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)