AGENTI FBI STIGLI U ŠPANIJU ZBOG ANE MARIJE KNEŽEVIĆ: Amerikanci pomažu da se nađe telo

E. H.

31. 05. 2024. u 20:35

VEĆ treći dan u Španiji traje potraga sedmoro specijalnih agenata FBI i pripadnika madridske policije za telom američke državljanke, kolumbijskog porekla, koja je udata za Srbina - Ane Marije Knežević Henao.

АГЕНТИ ФБИ СТИГЛИ У ШПАНИЈУ ЗБОГ АНЕ МАРИЈЕ КНЕЖЕВИЋ: Американци помажу да се нађе тело

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Agenti američkog Federalnog istražnog biroa pomažu da se lociraju njeni ostaci.

Mlada žena je nestala početkom februara u Madridu, a njen bivši suprug David Knežević je 4. maja priveden na aerodromu u Majamiju i odveden u pritvor. Njoj se izgubio svaki trag nakon što je nepoznata osoba sa motociklističkom kacigom obojila sigurnosne kamere na ulasku u zgradu u kojoj je živela u luksuznom naselju 2. februara.

Prema pisanju španskih medija, ona se sa Floride privremeno preselila u Madrid, posle burnog razvoda od Davida. U prvo vreme se pisalo da je on u vreme njenog nestanka bio u Beogradu, ali je po dolasku u Ameriku uhapšen. Inače, dozvolu da se uključe u potragu za Aninim telom, sedmoro agenata FBI (četiri muškarca i tri žene) dobili su od nadležnog španskog sudije, koji je odobrio i da mogu da koriste "sopstvenu tehničku opremu za lociranje tornjeva za prenos podataka i mobilnog pokrivanja". Reč je o veštačenju mobilnih signala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje