KOMANDIR U CZ POKUŠAO DA UNESE MOBILNE PRITVORENIKU FILIPU T.: Uprava za izvršenje krivičnih sankcija suspendovala čuvara

Z.U.

09. 07. 2024. u 15:11

UPRAVA za izvršenje krivičnih sankcija saopštila je da je danas suspendovala i pokrenula disciplinski postupak protiv Kristijana T. (22), pripadnika Službe za obezbeđenje Okružnog zatvora u Beogradu, zbog osnovane sumnje da je počinio težu povredu radnih obaveza i dužnosti.

КОМАНДИР У ЦЗ ПОКУШАО ДА УНЕСЕ МОБИЛНЕ ПРИТВОРЕНИКУ ФИЛИПУ Т.: Управа за извршење кривичних санкција суспендовала чувара

Foto: Zoran Jovanovic

Sumnja se, kako saznajemo, da je pokušao da unese tri mobilna jednom pritvoreniku, Filipu T.

Uprava Okružnog zatvora u Beogradu je duže vreme sprovodila opsežan operativni rad u vezi sa nezakonitim postupanjem K. T., o čemu je prikupila sve neophodne informacije i prosledila ih nadležni državnim organima, što je i rezultiralo hapšenjem ovog komandira.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija od svih zaposlenih očekuje da budu dosledni u sprovođenju svojih dužnosti jer sistem izvršenja nije i ne može da bude mesto u kome rade one koji odluče da „okrenu leđa“ zakonu i pravdi umesto da im služe.

Još jednom ističemo da naš sistem čini više od 4000 ljudi koji posvećeno rade svoj posao, kao i da će svako postupanje, za koje se ustanovi da je bilo nezakonito, biti najstrože sankcionisano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUKLA BRUKA! Alkaraz priznao da se folira tokom mečeva