OGLASIO SE MUP O NESREĆI KOD RAŠKE: Vozaču vojnog vozila određeno zadržavanje

Novosti online

21. 09. 2024. u 20:54

NA putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, danas oko 13.20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna teško povređena.

ОГЛАСИО СЕ МУП О НЕСРЕЋИ КОД РАШКЕ: Возачу војног возила одређено задржавање

MUP

Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu, D. L. (1991), L. L. (2014), L. L. (2017), M. L. (2023) i D. K. (1997), dok je M.L. (1992) zadobila teške telesne povrede.

Foto: Sandžak danas

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (1970) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije. 

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?