VREĐAO, PRETUKAO SUPRUGU I PRETIO JOJ UBISTVOM: Nasilnik iza rešetaka, Tužilaštvo traži zatvorsku kaznu i zabranu prilaska žrtvi

J.D.Lj.

25. 09. 2024. u 17:31

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo nadležnom osnovnom sudu optužni predlog protiv V.H. (28) zbog nasilja u porodici, odnosno nad vanbračnom suprugom sa kojom ima troje maloletne dece.

ВРЕЂАО, ПРЕТУКАО СУПРУГУ И ПРЕТИО ЈОЈ УБИСТВОМ: Насилник иза решетака, Тужилаштво тражи затворску казну и забрану приласка жртви

Foto N. Skenderija

On se tereti da je 23.avgusta, u porodičnom stanu u Novom Beogradu, brutalno vređao, psovao i nazivao svoju bivšu partnerku pogrdnim imenima. Nakon toga, kad je žena ušla u kupatilo za njom je ušao i V.H. te joj rekao da „pokupi svoje prnje“, a onda je gađao stvarima koje su se nalazile u sobi.

Odmah za tim, pesnicom ju je udario u predelu levog bubrega, a zatim je 2-3 puta šutnuo nogom u njenu desnu nogu, te joj zapretio da će ubiti i nju i njoj bliske ljude.

Uplašena žena je sutradan, zajedno sa troje maloletne dece, usled doživljenog straha po sopstveni život i bezbednost, otišla iz stana u kojem je živela sa okrivljenim.

Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim, da mu izrekne kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i meru bezbednosti, zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od 3 godine, te da produži pritvor u kojem se okrivljeni nalazi.

BONUS VIDEO:

PRIZOR KOJI SLAMA SRCA: Četiri krsta jedan do drugog - grobovi Danijela i dece prekriveni cvećem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije