POLICIJA U SMEDEREVU OTKRILA ARSENAL ORUŽJA: Oduzeti revolveri, vazdušni pištolj, prigušivač i municija

D. N.

25. 09. 2024. u 21:08

POLICIJA u Smederevu otkrila je veću količinu oružja i municije, koje je muškarac (77) iz okoline ovog grada držao u kući bez odobrenja.

ПОЛИЦИЈА У СМЕДЕРЕВУ ОТКРИЛА АРСЕНАЛ ОРУЖЈА: Одузети револвери, ваздушни пиштољ, пригушивач и муниција

MUP

Pretresom kuće osumnjičenog, pronađena su i oduzeta četiri revolvera, prigušivač, vazdušni pištolj, dva okvira za pištolj i 408 metaka raznih kalibara za revolver i pištolj.

Protiv osumnjičenog će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

POSLE DOPINGA, JOŠ I OVO: Siner odgovorio Alkarazu: Ako ti je puno mečeva - nemoj da igraš!