UHAPŠEN ZBOG IZAZIVANJE PANIKE I NEREDA: Osumnjičenom Leskovčaninu određen pritvor

I. M.

04. 10. 2024. u 15:19

UHAPŠENI M.M. (38) saslušan je Osnovnom javnom tužilaštvu na okolnosti izvršenja krivičnog dela izazivanja panike i nereda. Osumnjičeni je pred javnim tužiocem izneo odbranu, a nakon saslušanja mu je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

УХАПШЕН ЗБОГ ИЗАЗИВАЊЕ ПАНИКЕ И НЕРЕДА: Осумњиченом Лесковчанину одређен притвор

foto: I.Mitić

Pritvor mu je određen zbog postojanja okolnosti da bi mogao da ponovi krivično delo za koje se tereti, kao i zbog mogućnosti da bi mogao da utiče na svedoke.

Osumnjičeni M.M. je uhapšen brzom akcijom policije, a nakon što je juče rano ujutru, kako se sumnja, ispred ulaza u višespratnicu, u kojoj je smešten najveći deo radnika Gradske uprave u Leskovcu, ostavio kesu odnosno paket sa upozorenjem da se ne dira i da je opasan.

Policija je zbog toga blokirala lice mesta, pa leskovački činovnici nisu mogli na svoja radna mesta. Ubrzo je utvrđeno da u kesi nije bilo opasnog sadržaja. Ona je odneta sa lica mesta, a leskovački činovnici su se, nakon provera obavljenih u celom objektu, vratili redovnim aktivnostima.

Policijski službenici su osumnjičenog, brzom akcijom i intenzivnim operativnim radom, identifikovali i pronašli, a potom i uhapsili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima