DAJ PARE I CIGARETE, INAČE NEĆEŠ DOBRO PROĆI: Podignuta optužnica protiv muškarca zbog pljačke

J.D.Lj.

08. 10. 2024. u 15:35

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je danas podiglo optužnicu protiv C.K. (29) zbog razbojništva.

ДАЈ ПАРЕ И ЦИГАРЕТЕ, ИНАЧЕ НЕЋЕШ ДОБРО ПРОЋИ: Подигнута оптужница против мушкарца због пљачке

Foto SK

On je 14. marta 2013. godine, oko 21,35 časova u Zemunu, ulica Vojni put blok 1 broj 555, u kiosku STR „Senka“, zajedno sa tada maloletnim D.O., prema kome je postupak razdvojen, uz pretnju da će je ubiti, od S.P., oduzeooko 2.000 dinara.

Dok je maloletni D.O. pazio da neko ne naiđe, C.K., prišao je kiosku, izvadio repliku pištolja, uperio je kroz prozorčić, zahtevao od prodavačice da mu preda novac, a nakon što mu je ona odgovorila da nema para, ponovo joj se obratio vičući: „Nemoj da se z..... sa mnom", ospovao ju je i ponovo tražio pazar i cigarete.

Uplašena prodavačica mu je predala novac koji je C.K. uzeo, za koje vreme je maloletni D.O. došao iza kioska i hteo da uđe na vrata koja je žena zaključala.

Maloletnik se vratio do C.K. koji je potom tražio i cigarete, te se obratio D.O. rečima: „Daj ranac i pakuj cigarete“.

Prodavačica je rekla da nema cigarete, te su se nakon uzimanja novca i nekoliko čokoladica sa pulta, dvojica razbojnika zajedno udaljili sa lica mesta.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudu u Beogradu da C.K. oglasi krivim i osudi na kaznu zatvora u trajanju od 6 godina i 2meseca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Pravovremeno lečenje slabovidosti kod dece uspešno u 98 odsto slučajeva: Dr Aleksandra Radojičić deli ključne savete kako prepoznati probleme