PRETIO ŽENI I PASTORČADI DA ĆE IH POVREDITI I UBITI: Nasilniku određen pritvor, preti mu robija

J.D.Lj.

22. 10. 2024. u 17:10

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan uhapšeni B.A. (24) zbog nasilja u porodici.

ПРЕТИО ЖЕНИ И ПАСТОРЧАДИ ДА ЋЕ ИХ ПОВРЕДИТИ И УБИТИ: Насилнику одређен притвор, прети му робија

Foto: Novosti

Okrivljenom se stavlja na teret da je  drskim i bezobzirnim ponašanjem i pretnjama da će ih ubiti, ugrozio spokojstvo i telesni integritet vanbračne supruge i pastorčadi, sa kojima živi u zajedničkom domaćinstvu.


On je, navode iz Tužilaštva, korišćenjem "opasnog oruđa" pretio ukućanima da će ih teško povrediti, usled čega je kod nekih od njih nastupila laka telesna povreda.

Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, Tužilaštvo je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema njemu odredi pritvor, koji je rešenjem i određen.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

LUDILO U ARGENTINI: Traži se karta više za meč Đokovića i Del Potra