SERGEJA NIJE ZLOSTAVLJALA ŽENA: Oglasilo se Tužilaštvo o Trifunovićevom slučaju

J.D.Lj.

23. 10. 2024. u 10:48

POVODOM prijavljenog događaja da je glumac Sergej Trifunović noćas policiji prijavio nasilje u porodici, odnosno supruge Isidore Mijanović nad njim, oglasilo se nadležno Drugo javno tužilaštvo u Beogradu.

СЕРГЕЈА НИЈЕ ЗЛОСТАВЉАЛА ЖЕНА: Огласило се Тужилаштво о Трифуновићевом случају

Foto: Printkskrin

- Povodom pomenutog događaja, konsultovan je dežurni javni tužilac, koji se, nakon što su mu predočene sve okolnosti, izjasnio da nema elemenata ma kog krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, pa ni nasilja u porodici - navode iz Tužilaštva. -  Prijavljenoj nisu izrečene ni hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici.

Trifunović je noćas, nešto posle 22 sata, prijavio da se posvađao sa ženom u stanu na Voždovcu gde žive, te da je ona nakon toga, kada joj je rekao da će je napustiti i otići, zapretila da će polomiti sve stvari u stanu, što je poznati glumac doživeo kao nasilje i isto i prijavio.

I Trifunović i supruga su potom u policijskoj stanici obavili razgovor sa nadležnima, a tužilaštvo je, nakon utvrđenih činjenica, donelo odluku da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela, odnosno nasilja nad glumcem.

Ipak, utvrđeno je da Trifunovićeva žena, koja je poreklom iz Hrvatske, ovde nema prijavljeno boravište, zbog čega je "zaradila" prekršajnu prijavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

SLOBODARSKI KALENDAR: Detaljno po datumima - kako je teklo oslobađanje Beograda