SRBIN UHAPŠEN U BIJELOM POLJU PO MEĐUNARODNOJ POTERNICI: Tražio se zbog ubistva i drugih krivičnih dela

M. SEKULOVIĆ

23. 10. 2024. u 17:37

DANAS je na području Bijelog Polja policija postupajući po operativnom saznanju, locirala i lišili slobode državljanina Republike Srbije Nj. G., lice koje se potražuje na međunarodnom nivou.

СРБИН УХАПШЕН У БИЈЕЛОМ ПОЉУ ПО МЕЂУНАРОДНОЈ ПОТЕРНИЦИ: Тражио се због убиства и других кривичних дела

Foto: D. Milovanović

- Naime, intenzivnim aktivnostima na terenu, policija je došla do saznanja da se lice Nj.G., kojeg Republika Srbija potražuje zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela u toj državi, između kojih i ubistvo, nalazi u selu Mojstir u Bijelom Polju. U jednom od napuštenih objekata u zaseoku Sušac locirano je lice koje kod sebe nije imalo lična dokumenta, te je doveden u službene prostorije radi utvrđivanja identiteta. Kod njega je ovom prilikom pronađen lovački nož, novac u iznosu od 1.110 eura, kao i četiri patrona od lovačke puške, kažu iz Uprave policije Crne Gore, čiji pripadnici su utvrdili je da se radi o licu Nj.G. (53) iz Sjenice, državljanin Republike Srbije.

- Završenim proverama u saradnji sa službenicima NCB Interpol-a Podgorica preko NCB Interpol-a Beograd utvrđeno je za njim raspisana međunarodna poternica zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

On će u zakonskom roku biti priveden sudiji za istragu Višeg suda u Bijelom Polju. Prilikom realizacije ove aktivnosti podršku su pružili i službenici Sektora granične policije koji su na raspolaganje stavili dron sa termovizijom, kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ŠAMPION NARODA: Jelena Đoković smatra da je Novakova najveća pobeda to što ga obični ljudi vole