OTAC ZA "NOVOSTI" OTKRIO KAKO JE POGINUO MIROSLAV (21): Lažu! Samo su mi to rekli, a ja hoću istinu

J.D.Lj.

05. 07. 2024. u 19:20

SAMO su došli iz firme u kojoj je moj sin radio na građevini i rekli: "Miroslav je poginuo, nesreća. Nije više sa nama, žao nam je". Kao da je to par cipela, pa ih neko ukrao, nema ih, a ne dete. Moj sin jedinac, koji je tek počeo da živi, zarađuje za život, stvara porodicu!

ОТАЦ ЗА НОВОСТИ ОТКРИО КАКО ЈЕ ПОГИНУО МИРОСЛАВ (21): Лажу! Само су ми то рекли, а ја хоћу истину

Foto: N. Skenderija/Privatna arhiva

Ovako za "Novosti" započinje razgovor, ne krijući suze u očima, Nebojša Alimpić, otac Miroslava Mimija Blažića(21) koji je juče pao na gradilištu u Omladinskih brigada 100, u Novom Beogradu i, na mestu poginuo.

Prema prvim informacijama, on je bio angažovan na poslovima postavljanja skele, a prema do sada utvrđenom činjeničnom stanju, kako navode iz Trećeg Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koje vodi istragu o ovom slučaju, do smrtnog ishoda je najverovatnije došlo kada je Blažić pao sa visine od oko 6 metara, jer navodno, nije nosio sigurnosni pojas.

- Kažu, sve se desilo za vreme pauze. Ostali radnici otišli su da pojedu nešto, a moj Mimi je ostao na skeli. Naslonio se na dasku i, ne slutećći nevolju, grickao semenke. I, kažu mi, ne znaju kako, ali daska na koju je bio naslonjen je pukla. On je pao, na mestu poginuo. Kažu slučajno, ali ja ne verujem u slučajnost. Kažu nije bio vezan pojasom. Možda, ali to je trebalo neko da mu kaže ili naredi, a pitanje je i da li uopšte taj pojas postoji. Nije moje dete bilo neposlušno i zato ne dozvoljavam da se sumnja da je poginuo svojom greškom. Lažu!

Otac kaže da očekuje od nadležnih da ispitaju "celu stvar" i utvrde šta se zaista desilo i ko je odgovoran za targediju:

- Mog sina više ništa i niko neće vratiti. Ali, želim da znam istinu, imam pravo na to kao čovek i otac. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca