"ZAČUO SE STRAHOVIT UDARAC" Automobil sleteo u kanal, pa udario u beton - Detalji teške nesreće kod Valjeva

B. PUZOVIĆ

29. 09. 2024. u 14:08

PRILIKOM sletanja “audija A4” s puta, u Brankovini, u nedelju oko četiri časa ujutru, na putu Valjevo – Šabac, na mestu su poginule dve devojke, stare 23 i 24 godine iz Valjeva. Vozač, 22-godišnji Beograđanin i još dve osobe zadobili su teške povrede.

ЗАЧУО СЕ СТРАХОВИТ УДАРАЦ Аутомобил слетео у канал, па ударио у бетон - Детаљи тешке несреће код Ваљева

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Automobil je, navodno, iznenada sleteo u kanal s desne strane puta i udario u betonski propust. Od siline udara, poginule su dve devojke, od kojih je jedna bila na mestu suvozača. Teško povređeni vozač prebačen je u Beograd, a druge dve osobe u Zdravstveni centar Valjevo.

- Teška saobraćajna nesreća dogodila se na uzbrdici, u blagoj krivini ulevo, vozač je iz nekog razloga koji će utvrditi istraga izgubio kontrolu i automobil je sleteo s kolovoza – kaže žitelj Brankovine.

- Začuo se strahovit udarac, dve devojke su bile mrtve kad su spasioci stigli na lice mesta, a iz smrskanog automobila izvlačili su troje teško povređenih. Čuli smo da su devojke poginule na mestu, kada se “audi” zakucao u betonski propust pored puta - naveo je on. 

Na tom mestu na putu Valjevo – Šabac i ranije su se dešavale saobraćajne nesreće.

BONUS VIDEO:

DANIJEL I MALIŠANI POČIVAJU ZAJEDNO: Na groblju u Novom Pazaru sahranjeni otac i troje dece

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um