OVO JE DEVOJKA KOJA JE POGINULA KOD VALJEVA Vozač (22) izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta (FOTO)

Novosti online

29. 09. 2024. u 15:25

STRAVIČNA saobraćajna nesreća dogodila se u Brankovini, u Valjevu, oko 04:05 sati na državnom putu Valjevo - Šabac. Vozilo marke "audi", kojim je upravljao V.K. (22) iz Beograda, sletelo je sa kolovoza. V.K. se kretao iz pravca Valjeva ka Koceljevi, kada je, dolaskom u Brankovinu, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo u kanal pored puta i udario u propust gde se zaustavio.

ОВО ЈЕ ДЕВОЈКА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА КОД ВАЉЕВА Возач (22) изгубио контролу над возилом и слетео с пута (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

U ovoj nesreći poginuli su J.S. (24) i K.P. (23), obe iz Valjeva, koja se u trenutku nesreće nalazila na mestu suvozača. Vozač V.K., kao i D.Ž. (18) iz Valjeva i I.K. (22) iz sela Blizonje, zadobili su teške telesne povrede i prevezeni su na Urgentni centar u Beogradu.

Policija je obavila uviđaj, a nastradali su identifikovani. Nadležni pravosudni organi naložili su istragu kako bi utvrdili uzroke nesreće.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NE STIDI SE DA SE ZOVEŠ SRBINOM! Snažna poruka upućena Novaku Đokoviću od legendarne gimnastičarke