TINEJDŽER POGINUO, 36 POVREĐENO: Novi detalji teške saobraćajne nesreće kod Inđije

Lj.P.

02. 10. 2024. u 11:23

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći jutros na putu Novi Sad – Inđija, kada su se sudarili autobus i putničko vozilo, poginuo je vozač automobila, za koga nezvanično saznajemo da je starosti 18 godina.

ТИНЕЈЏЕР ПОГИНУО, 36 ПОВРЕЂЕНО: Нови детаљи тешке саобраћајне несреће код Инђије

Foto: Privatna arhiva

Kako je za „Novosti“ rekao dr Dragan Đorđević, direktor Doma zdravlja Inđija, u saobraćajnoj nesreći je učestvovalo jedno putničko vozilo i autobus. Svi povređeni putnici su, prema njegovim rečima, zbrinuti u KCV Novi Sad, UKS Beograd i OB Sremska Mitrovica. Od 36 povređenih, njih 27 je transportovano u bolnice. Nesreća se dogodila jutros oko 7.30 sati, na pomenutom putu, između krsta i devijacije, sudarili su se automobil i autobus. Kako saznajemo, poginuo je osamnaestogodišnji vozač „audija“.

Autobus je, kako saznajemo, saobraćao na redovnoj liniji, odnosno gradskoj kružnoj liniji od Inđije preko Starog Slankamena i Beške do Inđije. Iako je prvobitno bilo objavljeno da je autobus prevozio učenike, „Novostima“ je potvrđeno da je reč o redovnoj autobuskoj liniji. Autobus se posle sudara prevrnuo na bok pored puta.

Na mestu nesreće intervenisala je Hitna pomoć iz Inđije, a saobraćaj se preusmerava prema Beški.

U sremskomitrovačku Opštu bolnicu, kako su za naš list rekli u ovoj zdravstvenoj ustanovi, dovezeno je sedmoro povređenih u saobraćajnoj nesreći. Primljeno je sedam žena starosti 67, 64, 59, 58, 55 i 53 godine i muškarac starosti 43 godine.

- U toku su osnovne dijagnostičke procedure i pregledi lekara specijalista - kažu u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici. - Niko od njih nije životno ugrožen i njihovo stanje zahteva hospitalizaciju u bolnici.

U trenutku dok ovo javljamo, u bolnicu u Sremskoj Mitrovici dovezeno je još četvoro povređenih u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)